Adastra Group zakládá pobočku v Ruské federaci

07.11.2012 19:19

Mezinárodní konzultační a softwarová společnost Adastra Group expanduje a založila v Moskvě pobočku Adastra Russia. Tomuto kroku přecházelo dlouhodobé úspěšné působení na ruském trhu v oblasti podnikového poradenství (Sberbank, MDM Bank, UniCredit) a IT (Raiffeisen, Sovcombank).

Adastra Group zakládá pobočku v Ruské federaci
Foto: red
Popisek: Rusko

„Rychlý rozvoj ruského trhu a naše dlouhodobé působení v tomto regionu vedlo k rozhodnutí otevřít pobočku Adastra Russia. Díky přítomnosti v zemi můžeme lépe pochopit potřeby tamních společností a vytvořit pro ně řešení šitá na míru“ uvedl Mikhail Nikitin, obchodní ředitel Adastra Rusko.  „Našim cílem je získat přední postavení na trhu.”

Adastra nabízí v Ruské federaci celé portfolio svých služeb v oblasti Information Managementu spolu s podnikovým poradenstvím pro klienty především z oblastí bankovnictví, telekomunikací, pojišťovnictví i retailu. Cílem Adastry Russia je dodávat kompletní projekty na klíč pro středně velké instituce a poskytovat své hluboké know-how.

V prvních měsících bude Adastra Russia spoléhat na český konzultantský tým. Vedení se  ujímá Ondřej Frydrych. Jeho úkolem je rozjet a etablovat společnost Adastra Russia na místním trhu, současně bude i nadále dohlížet na českou pobočku, v jejímž čele stojí od 1. října nový generální ředitel Pavel Kysela.

O společnosti Adastra

Adastra je mezinárodní konzultační společnost, která dodává špičková softwarová řešení pro váš business. Technologicky nezávislá řešení odrážejí rozsáhlé zkušenosti firmy načerpané z realizace stovek projektů, například pro společnosti Ahold, Allianz, Bank of Montreal, Barclays Bank, Bell Canada, Cetelem, Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, DHL, Dresdner Bank, Generální ředitelství cel, GTS Novera, Komerční banka, Orange Slovensko, Telefónica O2, Tipsport, Vodafone, Volkswagen AG a další.

Více informací na www.adastra.cz a www.adastragrp.com.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…