Agentura CzechTourism personálně posílila

26.04.2020 16:27

Ředitelem odboru zahraničních zastoupení a B2B spolupráce agentury CzechTourism je od letošního března František Reismüller. Na nově vytvořenou pozici vedoucího oddělení redakce nastoupil v polovině dubna Petr Pravda.

Agentura CzechTourism personálně posílila
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

„Jsem rád, že se nám po reorganizaci agentury podařilo znovu posílit tým o zkušené odborníky. Nový šéfredaktor se zaměří na rozvoj digitálních médií, zejména vytvoření a řízení internetových stránek visitczechrepublic.com pro zahraniční turisty i novináře a na vedení úspěšného webu kudyznudy.cz,“ uvedl Jan Herget, ředitel agentury CzechTourism a dodal: „Úkolem ředitele zahraničních zastoupení a B2B je nastavení efektivnějšího propojení práce našich zahraničních zastoupení a požadavků jednotlivých regionů a oživení marketingových aktivit, tak aby stylově i obsahově odpovídaly současným potřebám.“

„V současné době vedu svěřený tým k tomu, abychom v co největší míře posilovali potenciál vlastních propagačních kanálů, ve spolupráci s domácími i zahraničními partnery vyvíjeli nové produkty a byli maximálně připravení na jistě vysoce konkurenční ‚dobu post-covidovou‘,“ doplnil ředitel odboru zahraničních zastoupení a B2B spolupráce František Reismüller.

František Reismüller (*1983) působí v cestovním ruchu od roku 2007, v roce 2013 zakládal a pak čtyři roky vedl zahraniční zastoupení ČCCR – CzechTourism v Šanghaji. Následně působil v Bruselu v European Travel Commission na pozici projektového manažera se specializací na čínský trh. Letos v březnu se vrátil do CzechTourismu na pozici ředitele odboru zahraničních zastoupení a B2B spolupráce. František vystudoval sinologii na FF UK a dlouhodobě se zabývá výzkumem a překlady moderní a postmoderní čínské literatury a současnou politicko-společenskou situací v Číně.

Petr Pravda (*1959) pracoval mimo jiné jako šéf zahraničního oddělení MF Dnes, zástupce šéfredaktora a výkonný editor iDNES, šéfredaktor české edice Playboy a šéfredaktor časopisů Premium SKI a Golf a webu Premiumsports.cz. Podílel se také na různých projektech např. Seznam Zprávy, přírodovědecká sbírka Národního Muzea, časopis Vlastní cestou (Bernard) nebo časopis pro největší seriál závodů horských kol v Evropě Kolo pro život. Petr vystudoval žurnalistiku na FSV UK, má rád film, hudbu, architekturu, cestování a hory. Je náruživým cyklistou a lyžařem.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…