Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?

12.12.2017 12:12 | Zprávy

Kvalita potravin hraje ve výživě lidí významnou roli. Přibližně jedna třetina obyvatel planety trpí tzv. skrytým hladem, což je příjem prázdných kalorií bez dostatečného množství vitaminů, minerálů a stopových prvků. Tento fenomén přitom ohrožuje nejen chudé země, ale i Evropu.

Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?
Foto: AV ČR
Popisek: Logo Akademie věd ČR

Co jsou zdravé potraviny, kterých látek v nich se máme obávat a jaké naopak prospívají našemu zdraví, vysvětlili 7. prosince 2017 odborníci na semináři Zdravé potraviny.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Robert Králíček byl položen dotaz

Chat Control

Když ho EU prosadí, což myslím, že bohužel prosadí, co uděláte jako vláda? A můžete něco udělat aby se na nás nevztahoval?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Štrasburský soud k případu pacienta, který zahynul po náhlém opuštění nemocnice

19:15 Ministerstvo spravedlnosti: Štrasburský soud k případu pacienta, který zahynul po náhlém opuštění nemocnice

Evropský soud pro lidská práva v rozsudku Jaklová a ostatní proti ČR shledal porušení procesního asp…