Allianz pojišťovna spustila zbrusu nový web, obsahující řadu novinek

07.11.2013 13:51

Internetové stránky www.allianz.cz dostaly nový vzhled a představují nejmodernější webovou prezentaci Allianz pojišťovny ve světě.

Allianz pojišťovna spustila zbrusu nový web, obsahující řadu novinek
Foto: Allianz
Popisek: Allianz

Poskytují přehlednější navigaci, snadný přístup k on-line službám, stejně jako možnost sjednat si pojištění výhradně prostřednictvím internetu. Najdete na nich i řadu novinek. Samozřejmostí je fulltextové vyhledávání, snadná orientace při hlášení pojistné události a přehledné zobrazení kontaktních míst na mapě. Nechybí ani stránka, obsahující odpovědi na všechny klíčové dotazy a nově jsou na tomto webu vystaveny i některé on-line formuláře, jež byly dříve pouze v off-line podobě.

"Snažili jsme se o to, aby naše nové stránky byly srozumitelné, přehlednější a intuitivnější, aby měly modernější podobu a klienti na nich našli formuláře, kterým rozumějí," říká Kateřina Jeníková, specialistka on-line marketingu Allianz pojišťovny. Poslední změnu prodělaly internetové stránky Allianz před sedmi lety.

„Projekt nového webu Allianz jsme od počátku vnímali jako stěžejní realizaci v rámci naší dlouhodobé spolupráce. Neuspěchali jsme přípravnou analytickou část a pracovali jsme s poměrně velkým množstvím variant grafických návrhů, přičemž design webu je výsledkem vzájemné dohody stvrzující pochopení představy Allianz pojišťovny a našeho doporučení,“ doplňuje Lukáš Lejsek, projektový manažer společnosti Etnetera, která tento web vytvořila.

Allianz je na českém trhu průkopníkem v nabídce služeb prostřednictvím internetu. Zahrnuje nejenom hlášení pojistných událostí nebo kontrolu plateb jednotlivých smluv, ale také například oblíbené sledování likvidace svých pojistných událostí. Vzhledem k tomu, že Allianz je přední světovou pojišťovnou a má zastoupení v sedmi desítkách zemí světa, klade značný důraz na vysoký stupeň zabezpečení všech dat a ochranu osobních údajů svých klientů. Všechny aplikace jejího webu jsou proto jednoduché na ovládání, ale současně velmi dobře zabezpečené proti zneužití.

Allianz pojišťovna, a. s., je stoprocentní dceřinou společností Allianz New Europe Holding GmbH a součástí přední světové pojišťovací skupiny Allianz SE. Na český trh vstoupila v roce 1993 a během svého působení si vybudovala pevnou pozici jedné ze tří největších českých pojišťoven. Nabízí komplexní škálu pojišťovacích a investičních produktů pro soukromou i firemní klientelu. Allianz pojišťovna, a. s., je jediným akcionářem Allianz penzijní společnosti, a. s.. Je také jediným společníkem Allianz kontakt, s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…