Antistresový festival naplní smíchem centrum Ostravy

11.03.2014 21:34

Návštěvníky ostravského obchodního centra Forum Nová Karolina čeká již tento víkend terapie smíchem a hudbou. Bránice jim rozdráždí známý bavič Zdeněk Izer a herec Tomáš Matonoha. Zahraje legendární Ivan Mládek a své půvaby ukáže nejúspěšnější česká miss Taťána Kuchařová či bývalá rosnička Lucie Křížková.

Antistresový festival naplní smíchem centrum Ostravy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivan Mládek hraje písničku Zlá baba...

Antistresový festival začne už v pátek 14. března v 19 hodin v prostorách Fora Nová Karolina a zabrousí zde skuteční mistři svého oboru. Na návštěvníky čekají i výjimečné slevy v rámci tzv. nočního nakupování během páteční noci.

„Speciální noční nabídku našich obchodů doprovodí jedinečná show komika Zdenka Izera, známého z oblíbených televizních sérií Kinobazar, Telebazar nebo pořadu se skrytou kamerou Na palmě! Štafetu humoru převezme i vtipný moderátor, skvělý herec a bavič Tomáš Matonoha, kterého znají televizní diváci ze známého sitcomu Comeback nebo seriálu Rodinná pouta.

O propojení smíchu a hudby se postará nenapodobitelné těleso Ivan Mládek & Banjo Band, které je složeno nejen z hudebníků, ale i všestranných komiků, jimž není cizí humor všech podob,“ prozrazuje marketingový manažer OC Forum Nová Karolina Tomáš Lučan.

V sobotu bude Antistresový festival pokračovat ve znamení půvabu. Od 14 hodin se mohou návštěvníci obchodního centra ponořit do terapie okouzlující elegance a krásy nazvané Jarní Fashion Show. Na přehlídkovém mole se totiž představí finalistky a finalisté prestižních soutěží krásy Miss a Muž roku v čele s historicky nejúspěšnější Miss České republiky, světovou topmodelkou a Miss World Taťánou Kuchařovou, která v roce 2006 na soutěži porazila 103 nejkrásnějších konkurentek z celého světa. Slovem bude provázet česká miss z roku 2003 a bývalá okouzlující rosnička TV Nova Lucie Křížková.

Bohatý program bude pokračovat i v neděli, pravidelnou pohádkou pro děti, tentokrát to bude Dětská párty s oblíbeným Hopsalínem.

Program Antistresového festivalu dále tvoří Centrum relaxu a zdravého životního stylu.

„Ve speciálně zřízených Antistresových zónách rozmístěných po celém centru od pátku až do neděle vyroste např. kyslíkový bar s unikátní oxygenoterapií, masážní centrum nebo centrum rozkoše. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet nejrůznější uvolňující masáže z dílen ostravských relaxačních a masérských center, rybičky Garra Rufa, zdravotní a erotické pomůcky ale i celou řadu dalších zajímavých aktivit, které tady budou připraveny během celého Antistresového festivalu,“ vyjmenovává Tomáš Lučan.

Všechny akce v rámci Antistresového festivalu budou zcela zdarma. Podrobnější informace k programu a jednotlivým slevám naleznou zájemci na webových stránkách a na Facebooku obchodního centra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ v I. čtvrtletí vydělal 13,6 mld. Kč, meziročně o čtvrtinu více

10:04 ČEZ v I. čtvrtletí vydělal 13,6 mld. Kč, meziročně o čtvrtinu více

Provozní zisk před odpisy (EBITDA) dosáhl v I. čtvrtletí 40,3 mld. Kč, což znamená meziroční nárůst …