Asociace malých a středních podnikatelů a živnostníků ČR má nové vedení

26.09.2019 17:48

Dosavadní místopředseda představenstva pověřený řízením Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) JUDr. Zdeněk Tomíček oznámil, že z časových důvodů nebude kandidovat na pozici předsedy a na tento vrcholný post navrhl dlouholetého místopředsedu Karla Dobeše.

Asociace malých a středních podnikatelů a živnostníků ČR má nové vedení
Foto: amsp.cz
Popisek: Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR

Představenstvo AMSP ČR na dnešním zasedání zvolilo pana Karla Dobeše předsedou představenstva AMSP ČR, a to s účinností od 30. října 2019. Karel Dobeš je ve vedení asociace od jejího založení v r. 2001, je jejím spoluzakladatelem a zasloužil se zejména o rozvoj zahraničních vztahů svými znalosti a zkušenostmi z dlouholetého působení v zahraničí. Jeho hlavním cílem ve vedení AMSP ČR je podpora malého a středního podnikání s důrazem na digitalizaci, využití nových technologií a rozvoj odborných zdatností a vzdělávání MSP.

Dosavadní místopředseda představenstva Zdeněk Tomíček zůstává na svém postu místopředsedy AMSP ČR a bude se dále plně věnovat také předsednictví Legislativní rady MSP, se kterou má velké plány. Za zvlášť důležitou považuje Legislativní strategii malých a středních podniků, jejích realizaci bude příští týden konzultovat s místopředsedou vlády a ministrem průmyslu a obchodu Karlem Havlíčkem.

Zároveň všichni členové představenstva a dozorčí rady poděkovali Zdeňkovi Tomíčkovi za dosavadní působení, jeho enormní pracovní nasazení a veškerý čas i energii, které asociaci dosud věnoval.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…