AutoCont má posilu v oblasti prodeje Microsoft produktů a řešení

04.02.2013 11:05

Do společnosti AutoCont nastoupil Robert Vepřek, který bude působit na pozici manažera Microsoft jednotky.

AutoCont má posilu v oblasti prodeje Microsoft produktů a řešení
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

Tento zkušený manažer bude v AutoContu zodpovědný za vedení centrálního týmu pro podporu prodeje Microsoft produktů a navazujících služeb v České a Slovenské republice.

„Práce v AutoContu je pro mě výzvou a věřím, že společnosti pomohu svými letitými zkušenostmi v oblasti práce s Microsoft produkty rozvíjet se v této oblasti a budovat úspěšnou pozici na trhu,“ prohlásil Robert Vepřek.

Profesní historie nové posily AutoContu reprezentují v posledních více než pěti letech zkušenosti ze společnosti Microsoft Slovakia, kde byl primárně zodpovědný za rozvoj a obchodní výsledky partnerského prodeje. Pracoval také jako technický ředitel společnosti Multima a ještě dříve ve společnostech Infinity a Merit SW v produktových a obchodních pozicích. Ve volném čase se snaží věnovat se své rodině a sportu – mezi jeho koníčky patří golf a horská cyklistika.

AutoCont CZ a.s.

AutoCont CZ je českou soukromou společností, která v oblasti dodávek zboží, služeb a řešení na poli informačních a komunikačních technologií úspěšně působí od roku 1990.

K rychlému rozvoji v prvních deseti letech přispěla výroba vlastní značky osobních počítačů a systematické budování rozsáhlé obchodní a servisní sítě. V druhém desetiletí své existence se AutoCont CZ zaměřil na poskytování komplexních IT řešení a služeb pro firemní klientelu a státní správu, čímž se postupně propracoval mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti rozsáhlých a složitých ICT projektů.

Systematické a dlouhodobé budování odborných schopností, pečlivé sledování potřeb zákazníků a v neposlední řadě i promyšlená vnitřní organizace firmy – to vše přispělo k tomu, že je AutoCont CZ v současné době největším a nejvýznamnější českým dodavatelem informačních a komunikačních technologií.

AutoCont CZ je součástí AutoCont Holdingu, do kterého dále patří například slovenská ICT společnost AutoCont SK nebo největší dodavatel CAD řešení Autodesk v České republice firma CAD Studio.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …