AutoCont má posilu v oblasti prodeje Microsoft produktů a řešení

04.02.2013 11:05

Do společnosti AutoCont nastoupil Robert Vepřek, který bude působit na pozici manažera Microsoft jednotky.

AutoCont má posilu v oblasti prodeje Microsoft produktů a řešení
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

Tento zkušený manažer bude v AutoContu zodpovědný za vedení centrálního týmu pro podporu prodeje Microsoft produktů a navazujících služeb v České a Slovenské republice.

„Práce v AutoContu je pro mě výzvou a věřím, že společnosti pomohu svými letitými zkušenostmi v oblasti práce s Microsoft produkty rozvíjet se v této oblasti a budovat úspěšnou pozici na trhu,“ prohlásil Robert Vepřek.

Profesní historie nové posily AutoContu reprezentují v posledních více než pěti letech zkušenosti ze společnosti Microsoft Slovakia, kde byl primárně zodpovědný za rozvoj a obchodní výsledky partnerského prodeje. Pracoval také jako technický ředitel společnosti Multima a ještě dříve ve společnostech Infinity a Merit SW v produktových a obchodních pozicích. Ve volném čase se snaží věnovat se své rodině a sportu – mezi jeho koníčky patří golf a horská cyklistika.

AutoCont CZ a.s.

AutoCont CZ je českou soukromou společností, která v oblasti dodávek zboží, služeb a řešení na poli informačních a komunikačních technologií úspěšně působí od roku 1990.

K rychlému rozvoji v prvních deseti letech přispěla výroba vlastní značky osobních počítačů a systematické budování rozsáhlé obchodní a servisní sítě. V druhém desetiletí své existence se AutoCont CZ zaměřil na poskytování komplexních IT řešení a služeb pro firemní klientelu a státní správu, čímž se postupně propracoval mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti rozsáhlých a složitých ICT projektů.

Systematické a dlouhodobé budování odborných schopností, pečlivé sledování potřeb zákazníků a v neposlední řadě i promyšlená vnitřní organizace firmy – to vše přispělo k tomu, že je AutoCont CZ v současné době největším a nejvýznamnější českým dodavatelem informačních a komunikačních technologií.

AutoCont CZ je součástí AutoCont Holdingu, do kterého dále patří například slovenská ICT společnost AutoCont SK nebo největší dodavatel CAD řešení Autodesk v České republice firma CAD Studio.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ Prodej sníží ceny 1,7 milionu zákazníků na dobu neurčitou u elektřiny i plynu

7:44 ČEZ Prodej sníží ceny 1,7 milionu zákazníků na dobu neurčitou u elektřiny i plynu

Zákazníky ČEZ Prodej teď čekají samé příjemné zprávy. Již za pár týdnů se jim sníží ceny plynu a pak…