AutoCont zahájil patnáctou sezónu s Národním divadlem

17.10.2014 16:24

Na začátku října byla slavnostně podepsána smlouva o partnerství mezi AutoContem a Národním divadlem. Byla tak otevřena již 15. společná sezóna. AutoCont patří mezi tradiční partnery české hlavní divadelní scény.

AutoCont zahájil patnáctou sezónu s Národním divadlem
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

Spolupráce AutoContu s Národním divadlem začala v roce 1999, kdy byla společnost generálním partnerem činohry Národního divadla. Od roku 2003 má statut Partnera Národního divadla a podporuje tak všechny soubory: činohru, balet i operu. V roce 2006 a 2008 za svou mecenášskou činnost v oblasti kultury společnost získala prestižní cenu Ď.

„V roce 2015 oslaví AutoCont 25 let své existence. Z toho 15 posledních let trvá spolupráce s naší první scénou. Tak dlouhé partnerství není v dnešní době rozhodně obvyklé. Jsme však toho názoru, že stabilita a dlouhodobý výhled jsou pro podporu instituce, jako je Národní divadlo velmi důležité. Jsme hrdí na to, že výsledky a pozice na trhu umožňuje AutoContu být Národnímu divadlu takovým stabilním partnerem,“ řekl Martin Grigar, předseda představenstva AutoCont Holding a.s.

"Autocont svoji tradiční podporou dokazuje zájem nejen o současné Národní divadlo, ale i o budoucnost české kultury,"doplnil doc. Jan Burian, ředitel Národního divadla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…