Autodrom Most: Porazíte profesionální jezdce na simulátoru? Soutěžte v Re-play aréně

28.08.2018 13:32

Získat vstupenku na evropský šampionát tahačů Czech Truck Prix, který hostí mostecký autodrom o víkendu 1. a 2. září, vyhrát jízdu v dakarském speciálu Tatra nebo volnou jízdu po velkém závodním okruhu ve vlastním voze. To jsou ceny pro odvážlivce, kteří poměří ve středu 29. srpna od 17:00 do 19:00 hodin v Re-play aréně v Bělehradské ulici v Praze Nuslích své dovednosti s profesionálními jezdci v souboji v závodě na simulátoru. Startovné činí 150 korun.

Autodrom Most: Porazíte profesionální jezdce na simulátoru? Soutěžte v Re-play aréně
Foto: Autodrom Most
Popisek: Adam Lacko, úřadující mistr Evropy v okruhových tahačích

Na své vyzyvatele bude čekat úřadující mistr Evropy v okruhových tahačích Adam Lacko z týmu Buggyra a jezdci oblíbené pohárové soutěže Octavia Cup Matouš Kubů a Tereza Zajíčková.

„Zúčastnit se může každý bez věkového omezení, k souboji na počítačovém simulátoru není pochopitelně třeba řidičského oprávnění. Aby soutěž byla férová, s jakými auty a na jaké trati se pojede, rozhodneme až na místě v den konání akce,“ upřesnil obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.


Tereza Zajíčková

Upozornil, že jediná výjimka platí u nezletilých a neřidičů v případě výhry bezplatné jízdy po velkém závodním okruhu mosteckého autodromu.

„Zatímco vstupenku na Czech Truck Prix nebo svezení v dakarském speciálu si mohou užít všichni, jízdu po okruhu ve vlastním voze jen vlastníci řidičského průkazu starší osmnácti let. Pokud tedy šikovný mladík či mladá slečna některého z profesionálů porazí a vyhraje právě jízdu po dráze, potěší nejspíš svého tatínka nebo maminku,“ doplnil Krafek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.