Bývalý šéf Fora Karlín Ondřej Špalek se stal provozním ředitelem Panattoni

01.06.2015 18:48

Manažerský tým developerské společnosti Panattoni Europe v ČR posílil bývalý úspěšný ředitel pražského Fora Karlín Ondřej Špalek (39). Nastoupil na pozici Chief Operating Officer (COO) a ujal se čím dál tím komplexnější oblasti provozu. Vedení společnosti si od zkušeného manažera slibuje především optimalizaci každodenní činnosti.

Bývalý šéf Fora Karlín Ondřej Špalek se stal provozním ředitelem Panattoni
Foto: Panattoni
Popisek: Ondřej Špalek, Chief Operating Officer společnosti Panattoni Europe v ČR

„Ondřej Špalek úspěšně uvedl společenské a administrativní centrum Forum Karlín, v našem hledáčku však byl už díky dřívějším bohatým zkušenostem v oblasti nemovitostí a financí. Jsem rád, že jsme ho získali právě my a těším se, že se stane opravdovým srdcem naší společnosti, které bude koordinovat všechny její životní funkce,“ říká Pavel Sovička, generální ředitel Panattoni Europe pro ČR a Slovensko.

„Obdivuhodný vzestup české pobočky Panattoni sleduji dlouhodobě, proto mi snad na přivítanou projde oblíbené klišé: Tuto příležitost beru jako obrovskou výzvu a šanci podílet se na řadě atraktivních projektů. Vidím tu velkou perspektivu a prostor pro dynamický rozvoj, vždyť společnost Panattoni byla letos vyhlášena nejlepším průmyslovým developerem střední a východní Evropy,“ říká Ondřej Špalek, nový provozní ředitel Panattoni Europe pro ČR a Slovensko.

Ondřej Špalek během své 10leté kariéry v oblasti developmentu uzavřel bankovní úvěry v celkovém úhrnu 100 milionů eur. Před angažmá ve Foru Karlín byl zaměstnán nejdéle jako finanční ředitel (CFO) skupiny Crestyl Real Estate, kde řídil mimo jiné restrukturalizaci firmy po akvizici společnosti ICKM Real Estate, v níž dříve sám pracoval. V minulosti také působil jako Senior Consultant poradenské společnosti Ernst & Young nebo analytik auditorské společnosti Arthur Andersen. Vystudoval účetnictví a finanční řízení podniku na VŠE v Praze. Nedávno dokončil postgraduální studium Executive MBA na University of Pittsburgh a přivezl si domů řadu ocenění, například titul nejlepšího evropského studenta roku.

Představení společnosti Panattoni Europe

Panattoni Europe je developer průmyslových ploch. Od zahájení činnosti ve střední a východní Evropě v roce 2005 společnost dokončila 36 projektů o celkové rozloze 3,1 milionu m². Nabízí průmyslové, skladové a kancelářské plochy. Specializuje se na stavby na klíč (build-to-suit – BTS), které přesně odpovídají požadavkům jednotlivých klientů. Jako správce zařízení nabízí Panattoni Europe komplexní administrativní a provozní služby: 24hodinové zabezpečení, zajištění údržby, výkonnost technického vybavení a také profesionální vzhled parků. Mezi klienty Panattoni Europe patří velké mezinárodní společnosti jako: Amazon, Avon, Bertelsmann, CAT Logistics, CEVA, Coca - Cola, Coty Cosmetics, Dachser, DSV, Flextronics, Gefco, HM, Intermarche, Leroy Merlin, Raben, ND Logistics, Orsay, Sauer Danfoss, Schenker nebo Wincanton. Více na www.panattoni.cz.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…