CENTROPOL ENERGY bude i v roce 2015 levnější

30.11.2014 15:39

CENTROPOL ENERGY, jeden z největších dodavatelů energií, zlevňuje od 1. prosince 2014 ceny elektřiny. Nový ceník PREMIUM 2016 nabídne až o 22 % nižší cenu, než nabízejí základní ceníky dominantních dodavatelů a až o 10% proti nejnovějšímu ceníku GARANT od skupiny ČEZ.

CENTROPOL ENERGY bude i v roce 2015 levnější
Foto: CENTROPOL ENERGY
Popisek: CENTROPOL ENERGY

Nový akční ceník PREMIUM 2016 přinese zákazníkům pět základních JISTOT:

  •   až o 22 % nižší cenu, než nabízejí základní ceníky dominantních dodavatelů
  •   až o 10 % nižší cenu, než nabízí nejvýhodnější ceník GARANT od skupiny ČEZ
  •   nezvýší se jim dva roky cena elektřiny, ani pokud budou ceny na trhu stoupat
  •   sníží se jim cena, pokud budou ceny na trhu klesat
  •   cena za MWh bude vždy minimálně o 5% nižší, než základní ceník

CENTROPOL ENERGY už třetím rokem nezvyšuje ceny elektřiny a patří tak k nejatraktivnějším dodavatelům na trhu. „Nejen, že nezvyšujeme ceny produktu, ale dokonce, na rozdíl od většiny dominantních hráčů, nezvyšujeme ani měsíční poplatek, který většina dodavatelů v roce 2014 zákazníkům zdražila“ upozorňuje předseda představenstva CENTROPOL ENERGY Aleš Graf.

Nový ceník PREMIUM 2016 přijal hozenou rukavici dominantních hráčů a pro své zákazníky nadále drží ceny pod těmito dodavateli. „ Dokonce jsme si dovolili takový trochu husarský kousek a šli jsme v akčním ceníku  pod nejvýhodnější akční ceník skupiny ČEZ a nabízíme cenu ještě až o 10 % nižší. Věříme, že v kombinaci se skvělým zákaznickým servisem nebude pro zákazníky těžké rozhodnout, kdo bude jejich dodavatelem, říká obchodní ředitel CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa.

Nový ceník PREMIUM 2016 bude platit dva roky. Společně s poklesem regulovaných cen nedávno oznámeným Energetickým regulačním úřadem čekají zákazníky opět úspory v oblasti, kde se ještě před pár lety zdálo, že růst cen energií se už nikdy nezastaví.

CENTROPOL ENERGY, a.s. působí na trhu s elektřinou již od roku 2007 a je jedním z největších alternativních dodavatelů v České republice. Na trh se zemním plynem vstoupila společnost na začátku roku 2010. Zemní plyn a elektřinu dnes dodává více než 330 tis. zákazníků. Převážnou část odběratelů, zhruba 80 procent, tvoří domácnosti. Zbylých 20 procent tvoří města a obce, organizace státní správy či malé a střední firmy. Mezi významné zákazníky CENTROPOL ENERGY patří například ministerstvo vnitra, ministerstvo spravedlnosti, více než polovina krajů a krajských měst. CENTROPOL ENERGY dodává energie také maloobchodním sítím ENAPO a HRUŠKA, pražské ZOO, Lesům ČR, řadě nemocnic a dalších firem.

CENTROPOL ENERGY, a.s. je jednou ze společností patřících do skupiny CENTROPOL, která působí v energetickém sektoru již od roku 2002. Od roku 2013 se společnost dvakrát dostala do žebříčku Czech TOP 100 a stala se jednou z největších firem Ústeckého kraje. Tržby společnosti dosáhly v roce 2013 podle neauditovaných výsledků osm miliard korun, což je o třetinu více než v roce 2012. Do skupiny CENTROPOL patří také první plnohodnotný virtuální mobilní operátor zaměřený na domácnosti, který spustil své služby v září 2013.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…