ČEPRO obnovuje výdej pohonných hmot v Loukově

29.11.2018 17:30

Pouhé dva měsíce po požáru v areálu skladu pohonných hmot společnosti ČEPRO v Loukově, firma spustí výdej automobilového benzínu a nafty. Jedná se o plnohodnotnou službu zákazníkům včetně aditivace. Aktuálně finišuje výstavba těchto prvních plnících míst, na kterých se spustí výdej pohonných hmot 3. prosince 2018.

ČEPRO obnovuje výdej pohonných hmot v Loukově
Foto: red
Popisek: Čepro

Původní výdejní lávky, pro plnění automobilových cisteren, zničil 10. září 2018 požár a zákazníci museli dočasně jezdit pro pohonné hmoty do jiných skladů Čepra v okolí. „Od nešťastné události probíhaly v místě demoliční práce a rychlá výstavba plnících míst. Aktuálním krokem obnovuje společnost ČEPRO výdej automobilového benzinu a nafty pro dvě autocisterny najednou. Tímto krokem se sklad Loukov, v rekordním čase zapojuje do plnohodnotné činnosti v rámci systému ČEPRO.“ říká k současnému stavu Jan Duspěva, předseda představenstva ČEPRO, a.s..

Pro standardní výdej v Loukově chce firma vybudovat zcela nové výdejní lávky, které budou odrážet nejmodernější trendy v oboru. „Projektujeme zhotovení šesti výdejních stop, propustnost lávek skladu Loukov se zvýší o vice než 70 procent. Zahájení provozu na nových výdejních lávkách předpokládáme ke konci roku 2019,“ upřesňuje František Todt, člen představenstva ČEPRO, a.s..

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…