ČEZ Distribuce má nové webové stránky, jsou „mobilní“ a intuitivní

13.12.2015 15:42

Nové webové stránky ČEZ Distribuce vychází vstříc rostoucímu počtu uživatelů využívající mobilní telefony i tablety.

ČEZ Distribuce má nové webové stránky, jsou „mobilní“ a intuitivní
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Obsah webu je lépe strukturován, každý návštěvník internetové adresy www.cezdistribuce.cz nyní snadněji a lépe nalezne například časy spínání hromadného dálkového ovládání (HDO), plánované odstávky či sdělení o existenci sítí. Web ČEZ Distribuce navštívilo za posledních dvanáct měsíců více než půl milionu unikátních uživatelů.

Počet uživatelů webových stránek z mobilních zařízení stoupl meziročně o více než sto procent a tím pádem byl redesign stránek nevyhnutelný. Nová verze webu je zárukou, že klient na svém mobilním zařízení dostane stejné informace jako na stolním počítači,“ řekl Pavel Foršt, vedoucí skupiny on-line komunikace Skupiny ČEZ.

Nová podoba webových stránek plnohodnotně doplňuje a rozšiřuje služby obsluhy klienta ČEZ Distribuce, která je více prozákaznicky orientovaná. Přehledná struktura webu je tak na míru ušitá jak klientům z řad běžných zákazníků, tak klientům z oblasti municipalit a veřejné zprávy i dodavatelů. Poprvé je tak veřejnosti také představeno nové logo společnosti. Web je postaven na moderním publikačním systému, který funguje v rámci javovského portálu, jenž umožnuje decentralizovanou správu informací.

„Služby z oblasti distribuce jsou velmi důležité a pro naše klienty potřebné. Každý již v dnešní době očekává, že když něco na internetu hledá, okamžitě to také najde. O to jsme se snažili nejen změnou vzhledu, ale především změnou struktury a funkčnosti i přehledností potřebných informací, které uživatel na našich stránkách nyní nalezne,“ dodává Vladimír Budinský, místopředseda představenstva ČEZ Distribuce.

ČEZ Distribuce, a. s., se sídlem v Děčíně provozuje na území České republiky vedení v délce 162 583 km s více jak 3,5 mil. odběrných míst. Postupnou modernizací, plánovanou rekonstrukcí zařízení distribuční soustavy a proaktivním přístupem stabilně zvyšuje a zajišťuje kvalitní a spolehlivé dodávky elektřiny a plní rostoucí požadavky zákazníků. Cílenými investicemi do distribučního zařízení je umožňován další rozvoj české ekonomiky a vytvářen prostor investorům a tím i novým pracovním místům v regionu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

10:17 Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle …