ČEZ Distribuce opětovně otevírá technická konzultační místa

11.05.2020 7:34

V návaznosti na uvolňování koronavirových opatření ze strany vlády společnost ČEZ Distribuce otevře od pondělí 11. 5. 2020 svá technická konzultační místa (TKM).

ČEZ Distribuce opětovně otevírá technická konzultační místa
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Lidé i firmy zde mohou opět pohodlně vyřešit distribuční požadavky, jako například žádost o připojení, změnu příkonu, zaizolování vedení, žádosti o přeložku a další. Na všech TKM platí zvýšená hygienická opatření.

„Pomalu a jistě se začínáme vracet do režimu před pandemií, což jistě ocení všichni zákazníci, kteří jsou na našich TKM zvyklí řešit distribuční požadavky. I v průběhu této složité situace distribuční call centrum i online kanály fungovaly nepřetržitě a samozřejmostí bylo a je zajištění provozu distribuční soustavy a zabezpečení dodávek elektřiny zákazníkům,“ vysvětluje Michaela Kociánová, členka představenstva ČEZ Distribuce.

Distribuční TKM se veřejnosti otevřou v pondělí 11. 5. se standardní otevírací dobou, nicméně za dodržení zvýšených hygienických opatření. V prostorách TKM bude pouze tolik zákazníků, kolik bude otevřeno přepážek. Zaměstnanci budou kromě jiného chráněni plexisklovou zástěnou na přepážce s otvorem pro předávání dokumentů, dále rouškami a rukavicemi. Také zákazníci musí dodržovat opatření ve formě roušky, dezinfekce rukou při vstupu do objektu nebo přímo v TKM a odstup při čekání.

TKM budou opět otevřena pět dní v týdnu. V pondělí a středu je otevírací doba od 8 do 17 hodin, v úterý, čtvrtek a pátek od 8 do 14 hodin. Obsluha TKM nabízí všem klientům profesionálně vyškolené zaměstnance, kteří pomohou s požadavky týkající se distribuční problematiky. TKM neřeší obchodní záležitosti, ty musí klienti řešit se svým obchodníkem.

V roce 2019 technická konzultační místa obsloužila 60 000 zákazníků, což je dvojnásobek počtu zákazníků roku 2018.

Aktuálně ČEZ Distribuce provozuje devět TKM, převážně v krajských městech. Zákazníci je naleznou v Děčíně, Ostravě, Kladně, Plzni, Olomouci a Hradci Králové, Pardubicích, Kolíně a v Liberci. V blízké době se mohou na své TKM těšit také obyvatelé Karlových Varů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…