ČEZ Distribuce přijala opatření pro zdárný průběh komunálních a senátních voleb

03.10.2018 21:13

Společnost ČEZ Distribuce ze Skupiny ČEZ, která působí na území 11 krajů, přijala opatření pro zajištění zdárného a bezproblémového průběhu komunálních voleb a voleb do Senátu. Společnost zrušila v termínu voleb plánované odstávky elektřiny a posílila počty pracovníků jak v terénu, tak i na call centru a dispečinku pro nenadálé poruchy způsobené nepříznivým počasím.

ČEZ Distribuce přijala opatření pro zdárný průběh komunálních a senátních voleb
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Na celém zásobovacím území společnosti ČEZ Distribuce nebudou v termínech od 5. října, 13:00 hod do 6. října, 24:00 hod. a od 12. října 13:00 hod. do 13. října 24:00 hodin prováděny plánované práce na distribučním zařízení, se kterými by bylo spojeno přerušení nebo omezení dodávky elektřiny (s výjimkou činností poruchové služby a odstraňování případných poruch).

Zároveň společnost pro termín konání voleb navýšila počty pohotovostních čet, posílila pohotovosti pracovníků dispečinku a call centra s cílem předejít delším výpadkům z důvodů poruch v distribuční soustavě. Zároveň ČEZ Distribuce zaslala registrovaným starostům přes portál krizového řízení informace o aktivaci speciálních krizových linek pro případ výpadku elektřiny s žádostí o předání informace do volebních místností.

V případě nenadálého výpadku elektřiny ve volebních místnostech prosím nejprve zkontrolujte jističe v objektu, následně pak také můžou všichni volat na bezplatnou linku ČEZ Distribuce 800 850 860. Dodávky obnovíme v nejkratším možném čase.

ČEZ Distribuce, a. s. ze Skupiny ČEZ provozuje na území České republiky vedení v délce 163 680 km s 3,6 mil. odběrných míst. Společnost působí na území krajů Plzeňského, Karlovarského, Ústeckého, Středočeského, Libereckého, Královéhradeckého, Pardubického, Olomouckého, Moravskoslezského a částečně v kraji Zlínském a Vysočina. Postupnou modernizací, plánovanou rekonstrukcí zařízení distribuční soustavy a proaktivním přístupem stabilně zvyšuje a zajišťuje kvalitní a spolehlivé dodávky elektřiny a plní rostoucí požadavky klientů. Cílenými investicemi do distribučního zařízení je umožňován další rozvoj české ekonomiky a vytvářen prostor investorům a tím i novým pracovním místům v regionech.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…