ČEZ: S Mobil od ČEZ je teď možné volat a psát SMS na Ukrajinu zdarma

26.02.2022 8:40 | Tisková zpráva

Virtuální operátor Mobil od ČEZ od včerejška nabízí všem svým zákazníkům volání a posílání SMS zpráv na Ukrajinu zdarma. Lidé tak mohou zůstat ve spojení se svými blízkými zasaženými válkou, aniž by řešili obavy z vysokých účtů. Nabídka od ČEZ Mobil platí do odvolání.

ČEZ: S Mobil od ČEZ je teď možné volat a psát SMS na Ukrajinu zdarma
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Na čísla s mezinárodní předvolbou +380, která označuje telefony registrované na Ukrajině, mohou zákazníci virtuálního operátora Mobil od ČEZ od včerejšího dne volat a posílat SMS zprávy zcela zdarma. 

Anketa

Obejdeme se bez ruského plynu?

92%
hlasovalo: 22447 lidí
Společnost tímto krokem projevuje solidaritu s Ukrajinou a jejími obyvateli. Operátor Skupiny ČEZ využívá mobilní síť společnosti O2, veškeré náklady spojené s nabídkou volání a SMS na Ukrajinu ale hradí Mobil od ČEZ. 

„Nedokážeme si ani představit, jaké obavy a strach teď prožívají všichni, kdo na Ukrajině mají své příbuzné a známé. To nejmenší, co pro ně můžeme udělat, je umožnit jim zůstat se svými blízkými ve spojení, aniž by museli řešit účty za volání. Naším motem je „Jsme s vámi“, a to v této době platí dvojnásob,“ řekl generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec. 

Nabídka Mobilu od ČEZ platí do odvolání pro všechny běžné tarify, které mají alespoň jednu volnou minutu volání. Nevztahuje se na volání na prémiové či jinak zpoplatněné linky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…