ČMA: Soutěž Manažer roku - letos plná inovací

01.10.2018 15:48

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně a jeho doprovodný program zahájil odborný kulatý stůl České manažerské asociace. Vyhlášen na něm byl 26. ročník soutěže Manažer roku.

ČMA: Soutěž Manažer roku - letos plná inovací
Foto: Česká manažerská asociace
Popisek: Česká manažerská asociace, logo.

Již čtvrt století soutěží úspěšné osobnosti o nejvyšší metu v prestižní soutěži MANAŽER ROKU. Letošní 26. ročník je na rozdíl od předchozích let pojatý inovativně, soutěž reaguje na nástup chytrých technologií a moderní trendy v managementu. Přibylo pět nových či inovovaných kategorií, již nyní vysoký zájem vyvolává kategorie Mladý manažerský talent do 35 let. Významnou změnou v organizaci soutěže je, že její vyhlašovatel Česká manažerská asociace (ČMA) bude mladé talenty vyhledávat a hodnotit společně s Českou asociací startupů kvalifikovaných k investici, z. s.

Letošní ročník nabízí i další kategorie jako je Smart manažer, Leader for future či Krizový manažer. Novinkou je kategorie Zahraniční manažer. Úpravy doznalo klasické oborové zaměření, počet kategorií se zúžil na pět. Další informace o soutěži najdete na www.manazerroku.cz

„Soutěž o Manažera roku byla založena v roce 1993. Byl tak vytvořen počátek tradice hodnocení reprezentantů managementu v ziskové i neziskové sféře ČR. Stala se prezentací moderních, úspěšných metod řízení a jejich nových trendů. Soutěž vyhledává, hodnotí a oceňuje nejlepší řídící pracovníky. Prezentuje jejich výsledky a metody práce odborné i širší veřejnosti, a tím podporuje rozvoj české ekonomiky a společnosti,“ říká Pavel Kafka, prezident ČMA.

Nový ročník soutěže MANAŽER ROKU byl vyhlášen na kulatém stolu na téma Manažeři, inovace a zvyšování konkurenceschopnosti ČR. Své názory si při něm vyměnili top manažeři Petr Novák z KOYO BEARINGS ČR, Ladislav Verner ze SOMA SPOL, Martin Hausenblas z ADLER International a LIFTAGO a Libor Witassek z DC VISION. Další informace ZDE.

O České manažerské asociaci
Dobrovolné nezávislé sdružení řídících pracovníků – manažerů. Vznikla v roce 1990 a jejím posláním je působit na rozvíjení odborných schopností manažerů. Přispívá ke zvyšování podnikatelské výkonnosti, konkurenceschopnosti, etiky řízení, kultury vztahů a odpovědného postoje manažerů vůči zákazníkům i společnosti. Ročně pořádá ČMA na 100 akcí, většinou v 15 regionálních a odborných klubů. Je vyhlašovatelem a organizátorem soutěže MANAŽER ROKU. Je spoluzakladatelem české pobočky Rady vlády pro udržitelný rozvoj a jako jediný zástupce byznysu připravuje ČMA implementaci Strategie ČR 2030. Spolupracuje s Evropskou asociací manažerů, která sdružuje přes milion manažerů v celé Evropě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…