CPI Group: QUADRIO má již přes 70 % obchodních ploch pronajato

11.05.2013 16:14

Osmnáct měsíců před dokončením a přes 70 % obchodních ploch komplexu QUADRIO pronajato. Zástupci CPI Group, investora celého projektu, hovoří o nebývale vysokém zájmu domácích i zahraničních značek o pronájem obchodních prostor v multifunkčním komplexu nad stanicí metra Národní třída v Praze.

CPI Group: QUADRIO má již přes 70 % obchodních ploch pronajato
Foto: CPI
Popisek: CPI Byty

 

Půdorys komplexu připomíná čtyřlístek, kdy centrální část tvoří pět v jádru propojený budov na ulici Spálené, na něž navazuje samostatný bytový dům na rohu ulic Purkyňova a Vladislavova. Nejnižší podzemní podlaží slouží pro sklady a parkování celkem 250 aut, s vjezdem z ulice Vladislavovy. Navazují dvě podzemní a dvě nadzemní podlaží nákupní galerie s celkovou plochou 8 500 m2. Na více než 70 % nákupní galerie jsou dnes již uzavřeny smlouvy, u dalších probíhají jednání s vážnými zájemci.
 
„O prostory v nákupní galerii je skutečně velký zájem, zhruba polovina ploch z přibližně 70 prodejen a kiosků, byla pronajata během prvních měsíců výstavby. V současnosti náš mix nájemců už jen vylaďujeme, zaměřujeme se na vhodný skladbu nájemců a značek, kteří by do nově vznikající lokality přinesli pestrý sortiment, služeb a kvalitu, která podle nás v oblasti chybí," říká Peter Fazekaš, ředitel pronájmu nákupních center v CPI Group.
 
  „Mezi budoucími nájemci figurují značky jako restaurace KOGO, parfumérie Sephora, kosmetika Bobbi Brown, móda Promod, Calzedonia, značková prodejna Destroy, knihkupectví Neoluxor, prodejna Tchibo, Tescoma, hračky Sparky´s, CK Neckermann, dm Drogerie, doplňky Nanu-Nana, Sony centrum nebo boty CCC. Dále se počítá s lékárnou, čistírnou oděvů 5á Sec, lahůdkammi Apetit, destiláty Kratochvílovci, kavárnami, cukrárnami, trafikou a dalšími prodejnami,“ doplňuje Fazekaš.
 
Součástí obchodních pasáží bude ve 2. podzemním podlaží výstup z frekventované stanice metra B Národní třída a výhodou je také tramvajový uzel přímo před budovou. Pasáže budou navíc ve třech podlažích propojeny i s obchodním domem My. „Umístění projektu a dopravní dostupnost považujeme za největší výhodu nejen obchodních prostor. Pro obchodníky je benefitem také přítomnost kanceláří, bytového domu a sousedního magistrátu Hlavního města Prahy, které tvoří významnou skupinu budoucích návštěvníků nákupní galerie,“ míní Peter Fazekaš.
 
Třetí až osmé patro budovy zaujmou kanceláře o celkové ploše 16 400 m2. I zde má CPI Group již první nájemce. Na komerční komplex naváže samostatný bytový dům Rezidence QUADRIO, která počítá s 15 – 18 exkluzivními byty. Objekty ve vnitrobloku sjednotí náměstí se zelení, určené k odpočinku široké veřejnosti.
 
„Výstavba komplexu QUADRIO byla zahájena v červenci 2012. Na úroveň povrchu bychom se měli dostat v polovině tohoto roku. Předpokládané otevření je stanoveno na podzim 2014,“ potvrzuje Fazekaš

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…