ČT: Čtvrtletní srovnání s komerčními televizemi a Českým rozhlasem

17.09.2013 18:36

Ve snaze zajistit transparentní nezávislou reflexi zpravodajských pořadů poskytuje Česká televize sumarizaci základních zjištění výstupů z projektu „Obsahové analýzy zpravodajství a publicistiky“, kterou pro Českou televizi od roku 2001 připravuje společnost InnoVatio.

ČT: Čtvrtletní srovnání s komerčními televizemi a Českým rozhlasem
Foto: ČT
Popisek: Nové logo České televize

Cílem je prezentovat průřezovou zprávu o struktuře zpravodajství a diskusních pořadů. Tím by měl být naplněn požadavek definovaný v Kodexu ČT v odstavci 6.4.

Česká televize pravidelně, nejméně jednou za čtvrt roku, uveřejní analýzu vyváženosti svého programu včetně porovnání prostoru, kterého se ve vysílání dostalo politickým stranám a hnutím. Vypracování takové analýzy objedná u renomovaného a na České televizi nezávislého odborného pracoviště.

Cílem České televize je nabízet veřejnosti zpravodajství a publicistiku v co největší možné kvalitě. Tohoto výsledku není možné dosáhnout bez zpětné vazby. Věříme, že oceníte naši snahu podělit se o závěry pravidelných analýz InnoVatia, které jsou dalším příspěvkem České televize ke zprůhlednění diskuse o kvalitě médií veřejné služby. A že takto otevřená možnost kontroly naplňování Kodexu České televize významně přispěje k objektivní reflexi médií veřejné služby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 121 017

10:04 ČEZ číslo týdne: 121 017

121 017 zákazníků po celé ČR má rychlý internet od ČEZ.