ČT: Dokument ukáže přípravy na megakoncert LUCIE

02.06.2014 15:49

Netradiční zpracování „making of“ největšího koncertu skupiny Lucie v režii Víta Bělohradského, a to z perspektivy nejmladšího člena kapely - bubeníka Adama Kollera, syna frontmana Davida Kollera. Film Making of Megakoncert Lucie 2014 uvede ČT art v úterý 3. června ve 21.20 hod.

ČT: Dokument ukáže přípravy na megakoncert LUCIE
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

Adamovi je 28 let a vlastně poprvé dostal šanci zahrát si na jednom pódiu se skupinou Lucie a také se svým otcem Davidem. Fascinuje ho příprava více než padesátimetrové scény, která nemá v kontextu české populární hudby obdoby, zkouší unikátní výsuvný hydraulický mechanismus, na kterém budou jeho a otcovy bicí upevněny. Sleduje přípravu pompézní „light- show“ a prožívá náročné a komplikované zvukové zkoušky. Navíc se musí poprvé v životě vyrovnat s pořádnou porcí nezbytné popularity, která každé vystoupení skupiny už tradičně provází. Divák tak v rámci netradičního dokumentu o přípravě jednoho z největších tuzemských koncertů současnosti získá jedinečného a přitom zasvěceného průvodce, který je navíc o celou generaci mladší než legendární čtyřka jménem Lucie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…