ČT: Draci v hrnci dosáhli na stříbrné hrozny

21.10.2013 15:48

Ocenění první dětské kuchařské show na festivalu Znojemský hrozen.

ČT: Draci v hrnci dosáhli na stříbrné hrozny
Foto: ČT
Popisek: Nové logo České televize

Smršť podzimních ocenění pro TS Ostrava na domácích festivalech pokračuje. Úplně nový pořad, který  teprve od září vysílá ČT :D, se etabloval mezi  osvědčenými  značkami na 15. ročníku televizního a rozhlasového festivalu o gastronomii  Znojemský hrozen 2013.  Draci v hrnci,  konkrétně jejich první díl, získali v televizní kategorii cenu Stříbrný hrozen. Pořad vzniká v tvůrčí producentské skupině Lenky Polákové. Nese nezaměnitelný rukopis tvůrců lifestylových magazínů – dramaturgyní Kamily Teslíkové a Jany Strýčkové a režiséra Vladimíra Mráze.

Draci v hrnci jsou první svého druhu. Dosud žádná televize u nás nevysílala dětskou kuchařskou show. Osvědčený tým někdejšího pořadu Pod pokličkou našel klíč k tomu, jak oslovit diváky dětského kanálu a nabídnout jim nejen potřebné informace o zdravém životním stylu, ale i nápady pro jejich volný čas. Skvělými parťáky jim jsou Oskar a Míša, sourozenci, kteří bývají často sami doma a obsazují při tom domácí kuchyň, kde experimentují a vaří často líp a zdravěji než máma.

Hrají je Oskar Juchelka a Michaela Doubravová.  Celkové vyznění pořadu pomáhají vytvářet dva animovaní dráčci, kteří všechno komentují a někdy i komplikují. Výtvarná i zvuková složka jsou v rukou tvůrců z ostravského QQ studia.

Draci v hrnci řádí na ČT :D vždy v neděli od 9:00 hodin a májí svůj prostor i na www.decko.cz

Jolanda Pilařová, tisková mluvčí TS Ostrava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústecký kraj obnovuje aktivní spolupráci v regionu srbského Banátu

7:02 Ústecký kraj obnovuje aktivní spolupráci v regionu srbského Banátu

Ústecký kraj v uplynulých deseti letech úzce spolupracoval s regionem srbského Banátu. V letošním ro…