Česká pošta: Balíkovna se rozšiřuje do 1200 AlzaBoxů

12.03.2023 17:50 | Tisková zpráva

Na základě spolupráce se společností Alza rozšiřuje Balíkovna síť svých výdejních míst. Díky integraci AlzaBoxů si tak od 1. března tohoto roku můžou klienti Balíkovny své zásilky vyzvedávat na dalších více než 1200 místech po celé republice.

Česká pošta: Balíkovna se rozšiřuje do 1200 AlzaBoxů
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

„Zapojení AlzaBoxů do sítě výdejních míst Balíkovny je dalším logickým krokem, jak co nejefektivněji reagovat na potřeby klientů. Naší dlouhodobou snahou je, aby si zákazníci své zásilky mohli vyzvednout pokud možno cestou z práce, co nejblíže svému bydlišti, nebo třeba i na dovolené,“ říká ředitelka Balíkovny Lenka Kristová.

Jako nejrychleji rostoucí síť výdejních míst se Balíkovna stále přizpůsobuje požadavkům klientů tak, aby si mohli své balíčky vyzvedávat přímo tam, kde se zrovna nacházejí. Rozšířením sítě výdejních míst o AlzaBoxy si její zákazníci své zásilky budou moci vyzvednout na více než 7000 místech po celém Česku.

„Síť AlzaBoxů budujeme jako otevřenou platformu pro všechny. Jak zákazníci, tak i dopravci mohou těžit z její výborné dostupnosti, kapacity a uživatelské přívětivosti. Napojení tak významného partnera, jakým je Balíkovna České pošty, je pro nás dalším podstatným krokem k tomu, aby se naše chytré výdejní schránky staly skutečně univerzálním místem pro odběr zboží z jakéhokoliv e-shopu,“ dodává místopředseda představenstva Alza.cz Jakub Krejčíř.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.