Česká pošta: Balíkovnou zboží přes portál Offero zdarma

04.12.2022 12:00 | Tisková zpráva

S rostoucím zájmem o integraci dalších partnerů vznikl program Balíkovna pro partnery, který má za úkol nové zájemce o Balíkovnu rychle zapojit do spolupráce. V říjnu 2022 začala kooperace Balíkovny a portálu Offero. Díky tomu je přeprava zboží zakoupeného na Offeru přes Balíkovnu zdarma.

Česká pošta: Balíkovnou zboží přes portál Offero zdarma
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

„Balíkovna je dynamicky rostoucí síť výdejních míst. Lidé si balík mohou podat nebo vyzvednout na cestě do práce, na nádraží apod. Tedy v místech, kde se běžně pohybují,“ říká Lenka Kristová, ředitelka Balíkovny.

Balíkovna má po celé České republice necelých 6000 provozoven, a to nejen na pobočkách České pošty, ale i u externích partnerů. Těmi jsou obchody, trafiky, květinářství nebo samoobslužné výdejní boxy.

„Chtěli jsme našim uživatelům nabídnout doručení zdarma a chtěli jsme silného a spolehlivého partnera, kterým Balíkovna určitě je. Věříme, že spojení Offera a Balíkovny bude přínosem pro naše společné zákazníky,“ říká Miro Kálig, CEO portálu Offero.

Offero je on-line bazar, kde lze nakupovat, prodávat nebo darovat zboží v různých kategoriích (od módy po elektro). On-line bazar Offero funguje ve webové verzi i v mobilní aplikaci. Od 10. října figuruje Balíkovna na Offeru jako hlavní přepravce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…