Česká pošta: Pobočka v Odrách nabízí nový koncept obsluhy

23.05.2022 17:56 | Tisková zpráva

Česká pošta slavnostně otevřela minulý týden novou pobočku v Odrách v Moravskoslezském kraji. Provozovna je umístěna v nových prostorech v nákupním centru na Masarykově náměstí a je zařízena v atraktivním a novém designu, přičemž jde teprve o třetí podobnou pobočku v České republice a první v rámci Slezska a Moravy.

Česká pošta: Pobočka v Odrách nabízí nový koncept obsluhy
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

„Původní pobočka zde v Odrách už přestávala být pro klienty atraktivní, a proto jsme uvítali nabídku města na přestěhování do nových prostor. Vzhledem k tomu, že už jsme otevřeli dvě pobočky v Mladé Boleslavi a v Praze-Řepích, rozhodli jsme se, že i zdejší pošta získá moderní, vzdušný a otevřený prostor. Město a občané města získají zbrusu novou pobočku a naši zaměstnanci dostanou prvotřídní pracovní prostředí. Můj dík patří zaměstnancům pošty, kteří se na jejím zprovoznění podíleli a také zástupcům města Odry,“ říká Roman Knap, generální ředitel České pošty.

Pobočka nabízí klientům nejen příjemnější prostředí než doposud díky použitým barvám, prvkům a otevřenému konceptu je v prostorách obecně více světla a působí vzdušněji. Služby budou moci využít zákazníci na třech přepážkách. Přepážka Balíkovny, která navazuje na balíkový sklad, dále otevřená přepážka v prostoru pošty, zejména pro služby Czech point, které jsou v současné době stále více využívané.

Pošta dále nabízí univerzální přepážku pro zajištěni listovních a peněžních služeb a přepážku s diskrétním boxem, umožňující hotovostní transakce v uzavřeném prostoru nebo poštovní přihrádky, tzv. P.O.BOXy. Pobočka je bezbariérová a disponuje naváděcím zařízením pro slabozraké a nevidoucí občany.

Anketa

Vadí vám, že Babiš místo jednání sněmovny objížděl Moravu s obytňákem?

hlasovalo: 16229 lidí

„Všechny poštovní a bankovní služby zůstanou pro klienty zachovány ve stávajícím rozsahu. Pro zvýšení klientského komfortu bude na poště instalován nový vyvolávací systém, který zajistí plynulou obsluhu klientů. Zachováme i stávající počet zaměstnanců pobočky pošty,“ dodává Miroslav Štěpán, ředitel divize státní poštovní služby.

„S Českou poštou máme dlouhodobě dobrý vztah. Jsem proto velmi rád, že se nám společně podařilo dovést celý projekt do zdárného konce a že obyvatelé našeho města a okolních obcí budou moci využívat jednu z nejmodernějších poboček v republice,“ uvedl Libor Helis, starosta Oder.

Pobočka Odry je využívána jako ukládací pošta pro Odry a okolní obce. Je zde umístěna také dodejna, odkud se vypravují na pochůzky doručovatelé. Otevírací doba pobočky zůstává stejná jako doposud, v pondělí a ve středu 10-12 a 13-18 hodin, v úterý, čtvrtek a pátek 8-12 a 13-16 hodin a v sobotu 8-10 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…