Česká pošta: Pohlednic Online jste odeslali už dva miliony

19.08.2019 18:35

V roce 2015 představila Česká pošta službu Pohlednice Online pro mobilní telefony a v roce 2016 ji rozšířila i na osobní počítače. Díky ní mohou lidé posílat fotografie jako papírové pohlednice prostřednictvím mobilní nebo webové aplikace.

Česká pošta: Pohlednic Online jste odeslali už dva miliony
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Služba si rok od roku získává stále více spokojených zákazníků a láme rekordy z let předchozích. Alespoň jednu pohlednici za 4 roky provozu poslalo více než 350 tisíc uživatelů. První milion pohlednic se podařilo odeslat za „kulatých“ 1.234 dnů fungování služby a přesně rok, měsíc a den nato byla prolomena hranice 2 milionů odeslaných Pohlednic Online. Stalo se tak tento pátek 16. srpna.

Možná vás na letních festivalech či v online prostoru neminula letošní prázdninová reklamní kampaň, která probíhá už od 25. června a názorně ukazuje hlavní benefit služby, že fotku v mobilu si na lednici nevystavíte, ale papírovou Pohlednici Online ano. Od začátku kampaně aplikaci použilo více než 50 tisíc nových uživatelů a vytištěno bylo přes 332 tisíc pohlednic. To představuje 34% nárůst oproti stejnému období loňského roku. Tento nárůst potvrzuje i fakt, že v úterý 23. července uživatelé o 32 % překonali loňský denní prázdninový rekord, když odeslali 8 885 ks Pohlednic Online v rámci jediného dne.

Aplikace nabízí zajímavé vychytávky, jako jsou např. tematické letní rámečky nebo možnost ukázat přátelům, kde jste byli, vložením mapy na zadní stranu pohlednice. Odeslat ji zvládne opravdu každý, stačí si jen zdarma stáhnout aplikaci „Pohlednice Online“ do svého mobilního telefonu, anebo spustit webovou aplikaci na svém počítači. Pak už jen stačí postupovat podle instrukcí. Odesilatelé si mohou zvolit velikost pohlednice ze tří formátů. Dlouhodobě nejoblíbenějším typem je A6, následují A5 a dlouhý formát DL. Po zaplacení a online odeslání z mobilní aplikace Pohlednice Online nebo webu www.pohledniceonline.cz, ji Česká pošta vytiskne a adresátovi doručí jako klasickou pohlednici vytištěnou na speciálním papíře. Cena služby začíná na 25 korunách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…