Česká šperkařská společnost DIC bude hlavním partnerem a tvůrcem korunek pro Miss Universe

11.06.2014 13:56

Dne 8. června 2014, v průběhu příprav letošní soutěže Miss USA, jež se konala v Baton Rouge ve státě Luisiana, se americký podnikatel Donald Trump a prezident Diamonds International Corporation (dále jen „DIC“) Luboš Říha dohodli na rozsáhlé spolupráci. Česká firma DIC se pro příštích 10 let stane nejen hlavním partnerem celosvětově působící firmy Miss Universe Organization, ale také tvůrcem diamantové korunky pro soutěže Miss Universe, Miss USA a Miss US Teen.

Česká šperkařská společnost DIC bude hlavním partnerem a tvůrcem korunek pro Miss Universe
Foto: D.I.C.
Popisek: Diamonds International Corporation

“Donald Trump je charismatický člověk. Přečetl jsem všechny jeho knihy a přál jsem si jej alespoň jednou potkat. Myslel jsem i na spolupráci s ním, a touto dohodou jsem si splnil svůj sen, ” řekl prezident DIC Luboš Říha.


Donald Trump a Luboš Říha, prezident DIC

DIC je teprve druhou firmou v 62 leté historii Miss Universe, se kterou byla podepsána smlouva na 10 let. Spojení značky DIC s jedním z nejznámějších brandů na světě je obrovský úspěch. Týden před konáním světového finále jsou webové stránky Miss Universe Organization nejnavštěvovanějšími stránkami na světě, otevře je asi 80 milionů lidí denně. Přímý přenos z vyhlášení nové Miss Universe sledují více než 2 miliardy obyvatel naší planety. Jméno tvůrce korunky se objeví v nejprestižnějších life-stylových a módních časopisech. Česká firma DIC se tak stává partnerem Miss Universe Organization pro celý svět.


Miss USA 2014 Nia Sanchez a L. Říha


Miss Universe  2013 Gabriela Isler z Venezuely a L. Říha

Miss Universe Organization má své partnerské firmy ve více než devadesáti zemích celého světa, zejména pak v zemích, jako je Čína, Thajsko, Vietnam a Indonésie. Nesmírně populární je ale soutěž také v zemích Latinské Ameriky a přitahuje pozornost milionů lidí.

Showroom DIC v Praze se nachází na adrese Široká 15, Praha 1 - Josefov.

DIC (Diamonds International Corporation) je česká luxusní šperkařská společnost zabývající se prodejem investičních diamantů v Evropě a Asii. Vyniká vlastní výrobou a prodejem originálních diamantových šperků (i na zakázku), diamantových hodinek (např. limitovaná kolekce Radka Štěpánka a Tomáše Berdycha) a novinkou je vlastní řada parfémů a fashion kolekce.

DIC je členem a akcionářem najstarší diamantové burzy v Antverpách a vlastní showroomy v 8 zemích – v Praze, Bratislavě, Sofii, Moskvě, Budapešti, Varšavě a Saigonu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…