České dráhy zvou na podzimní Floru Olomouc se slevou VLAK+

03.10.2018 14:41

Ve čtvrtek 4. října startuje na olomouckém výstavišti podzimní etapa celostátní výstavy Flora Olomouc. České dráhy nabízejí cestujícím, kteří na tradiční přehlídku ovoce a zeleniny vyrazí vlakem, zvýhodněnou zpáteční jízdenku VLAK+ Flora se slevou 50 procent.

České dráhy zvou na podzimní Floru Olomouc se slevou VLAK+
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Hlavní expozice letošní podzimní etapy Flory Olomouc má název „Tržiště první republiky“, a odkazuje tak ke stému výročí založení republiky a tradici trhů na náměstích a návsích. Přehlídka produktů nejlepších tuzemských pěstitelů bude k vidění v pavilonu A olomouckého výstaviště.

Zaplněny budou také další pavilony výstaviště i venkovní prostory ve Smetanových sadech. Součástí podzimní výstavy bude i v letošním roce prezentace Českého zahrádkářského svazu, oblíbený festival gastronomie a nápojů Olima, Podzimní zahradnické trhy, projekt Rozkvetlé památky, Grand Prix ovocných destilátů Flora košt a letos nově také soutěž Flora Džem.

V rámci doprovodného programu proběhnou workshopy, přednášky, odborné semináře, koncerty i soutěže.

Návštěvníci, kteří přijedou na podzimní Floru Olomouc vlakem Českých drah, mohou využít výhodnou jízdenku VLAK+ Flora, se kterou ušetří 50 % z ceny zpátečního jízdného. Aby jízdenka VLAK+ Flora platila i pro cestu zpět, je nutné nechat ji na výstavišti označit razítkem u stánku Českých drah ve foyer pavilonu A.

První den, kdy je možné nastoupit cestu do Olomouce s jízdenkou VLAK+ Flora je čtvrtek 4. října 2018, posledním dnem je pak neděle 7. října 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…