Český rozhlas Dvojka a regionální stanice připomenou sedmdesátiny Miroslava Donutila

04.02.2021 21:20

Český rozhlas Dvojka a regionální stanice Českého rozhlasu se připojují ke gratulantům herce Miroslava Donutila, který v neděli 7. února oslaví 70. narozeniny. Životní jubileum připomenou stanice posluchačům speciálním víkendovým programem.

Český rozhlas Dvojka a regionální stanice připomenou sedmdesátiny Miroslava Donutila
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

V pátek od 13 hodin vyzpovídá Alex Mynářová v pořadu Slavné dvojice na vlnách regionálních stanic Českého rozhlasu Miroslava Donutila se synem Martinem. Ptát se bude třeba na původ jejich příjmení, vztah otce a syna nebo na to, jak se pozná dobrý herec. V sobotu bude Miroslav Donutil excelovat v hlavní roli tragikomedie o samotě, lásce a jednom zachráněném osudu. Rozhlasovou hru s názvem Úsměv samoty nabídnou regionální stanice Českého rozhlasu ve svém vysílání od 20 hodin a nedělní odpoledne bude od 16 hodin patřit speciálnímu vydání pořadu Hvězdné návraty s Miroslavem Donutilem.

„Miroslav Donutil patří k nejvýznamnějším českým umělcům. Český rozhlas připravil u příležitosti jeho 70. narozenin speciální vysílání, ve kterém se posluchači mohou těšit na známější i méně známé ukázky z jeho bohaté televizní i rozhlasové tvorby a zároveň s ním u rozhlasových přijímačů jeho životní jubileum oslavit,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Český rozhlas Dvojka připomene posluchačům Miroslava Donutila ve Hře na neděli - Federico Fellini: Mimořádný program č. 7, ve které se Miroslav Donutil představí v roli tyranského a tvorbou zcela posedlého režiséra, připraveného splnit každé přání svých posluchačů. O týden později, v sobotu 13. února, pak bude Miroslav Donutil hlavním hostem v pořadu Tobogan.

Nedávný rozhovor s oblíbeným hercem, moderátorem a bavičem, který vznikl také u příležitosti blížícího se jubilea, si mohou posluchači připomenout v pořadu Host Lucie Výborné prostřednictvím audioportálu nebo aplikace mujRozhlas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.