Commerzbank: Tomáš Krejča byl jmenován ředitelem oddělení Financial Engineering

13.11.2014 15:30

Novým ředitelem oddělení Financial Engineering v pražské pobočce Commerzbank se stal Tomáš Krejča. Zodpovědný bude za akviziční a strukturované financování pro střední a velké podniky, a to jak v oblasti investičního, tak i provozního financování.

Commerzbank: Tomáš Krejča byl jmenován ředitelem oddělení Financial Engineering
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

 Z pozice zástupce ředitele úvěrového oddělení Commerzbank Praha postoupil právě na pozici ředitele oddělení Financial Engineering, kde nahradil Leonu Blehovou. Ta se vrací zpět do centrály ve Frankfurtu také do divize Financial Engineering.

Tomáš Krejča má dvaceti tříleté zkušenosti z finančního sektoru v Česku i na Slovensku. Před nástupem do Commerzbank pracoval ve Všeobecné úvěrové bance Bratislava a ve společnosti AGROFERT Holding jako provozní ředitel. Zároveň působil jako člen statutárních orgánů řady společností. Působil v české pobočce britské konzultační společnosti PA Consulting, v české pobočce americké konzultační společnosti American Appraisal nebo v Kapitálové investiční společnosti České pojišťovny, kde získal rozsáhlé znalosti v oblasti investičního i provozního financování.

Na pozici ředitele přispěje Tomáš Krejča k dalšímu posílení stávajícího profesionálního servisu pro klienty Commerzbank Praha v oblasti akvizičního a strukturovaného financování.

Šestačtyřicetiletý Tomáš Krejča vystudoval mezinárodní ekonomické vztahy na Kyjevské univerzitě. Kromě češtiny ovládá také angličtinu, němčinu a ruštinu. Tomáš Krejča je ženatý a má 2 děti. Mezi koníčky Tomáše Krejči patří tenis, cyklistika, lyžování a literatura faktu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…