CzechInvest odstartoval letošní sérii workshopů Business Shaker tématem expanze P2P platforem

27.01.2023 10:29 | Tisková zpráva

Agentura CzechInvest již čtvrtým rokem organizuje oblíbené workshopy s názvem Business Shaker, během kterých čeští i zahraniční experti školí účastníky z řad startupistů a sdílí s nimi své know-how. Unikátní koncepce volně navazujících workshopů umožňuje startupům „namíchat si vlastní koktejl“ informací, které potřebují, a zúčastnit se jen těch workshopů, které je lákají.

CzechInvest odstartoval letošní sérii workshopů Business Shaker tématem expanze P2P platforem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Ve čtvrtek 19. ledna se konal první Business Shaker letošního roku. Workshop byl zaměřený na expanze P2P platforem na další evropské trhy. CzechInvest se spojil s platformou HoppyGo, spadající pod Škoda Auto DigiLab, která si skrze své marketingové aktivity zajistila pozici lídra v oblasti P2P carsharingu na středoevropské úrovni.

Workshop vedli CEO HoppyGo Robin Švaříček a Head of Marketing Radka Jenka Šubířová, kteří se s účastníky podělili o své zkušenosti s expanzí a o specifika českého, slovenského a polského trhu. Jedním z konkrétních témat bylo například řešení best practices nebo jak komunikovat brand v zahraničí z pohledu marketingu.

Účastníci měli jako vždy prostor probrat s mentory jejich konkrétní případ a diskutovat nad jejich nápady. V praktické části došlo také ke sdílení příkladů dobré a špatné praxe, ze které si mohli všichni odnést nové cenné poznatky.

Business Shakery pořádá agentura CzechInvest pravidelně, loni se jich konalo 6 a navštívilo je přibližně 100 účastníků. Dohromady jich pro startupy agentura připravila už 24 a tím zdaleka nekončí – i v letošním roce bude s jejich organizací pokračovat a přinese zajímavá témata, která osloví jak začínající startupisty, tak i ty zkušené se zájmem o konkrétnější a komplexnější problematiku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…