CzechTourism: 15. října skončil příjem žádostí o podporu eventů 2016

17.10.2015 12:07

CzechTourism podpoří i v roce 2016 řadu akcí, které mají významný přínos pro incomingový i domácí cestovní ruch. Na webových stránkách agentury CzechTourism je otevřen online formulář, jehož prostřednictvím budou moci pořadatelé eventů konaných v roce 2016 žádat o partnerskou spolupráci.

CzechTourism: 15. října skončil příjem žádostí o podporu eventů 2016
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Partnerství jsou určena pro tradiční kulturní, sportovní či společenské eventy, ale i pro začínající projekty. Formulář byl k dispozici na webových stránkách agentury CzechTourism od 15. září do 15. října 2015 v pravém menu pod názvem Partnerství – Eventy 2016. U jednotlivých kolonek k vyplnění je připojena informační ikonka, která vysvětluje některé formulace a pomáhá a usnadňuje uchazečům vyplnit daný formulář.

Hodnoticí kritéria formuláře budou zohledňovat např. návštěvnost akce, unikátnost či tradici daného eventu, počet TV stanic zajišťujících přenos akce do zahraničních médií, počet domácích i zahraničních návštěvníků apod. V říjnu a listopadu 2015 následně proběhne hodnocení přihlášek.

Cílem agentury CzechTourism je transparentnost posuzování jednotlivých žádostí díky jasně stanoveným kritériím, která budou stejná pro všechny žadatele. Díky tomuto postupu bude možné zajistit a monitorovat efektivitu vynaložených veřejných prostředků, zhodnotit přínos akce pro cestovní ruch a také přínos pro destinaci (region), ve které se bude konat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…