CzechTourism: Na prvním ročníku Media Day se představilo třináct krajů

17.02.2020 10:58

Agentura CzechTourism uspořádala v rámci veletrhu Holiday World první ročník networkingové akce Media Day.

CzechTourism: Na prvním ročníku Media Day se představilo třináct krajů
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Zástupci třinácti krajů České republiky na ní médiím z Ruska, Polska, Rakouska, Německa, Slovenska a Beneluxu představili výběr toho nejlákavějšího z regionu pro nadcházející turistickou sezónu.

Cílem Media Day je podpořit propagaci regionů a jejich turistických destinací v zahraničí a zprostředkovat jim přímou spolupráci se zahraničními médii.

„Práce se sociálními sítěmi a PR je jeden z nejefektivnějších nástrojů propagace destinací v zahraničí a Media Day propojil všechny kraje s dvaceti novináři okolních zemí, Ruska a Beneluxu,“ říká ředitel CzechTourism Jan Herget.

„Spolupráce se zástupci tištěných i elektronických médií, s influencery či sociálními sítěmi tvoří důležitou část aktivit zahraničních zastoupení CzechTourism,“ říká ředitelka zahraničního zastoupení Rakousko Yvette Polasek a pokračuje: „A je skutečně efektivní. Porovnáme-li investice do jednotlivých press tripů je návrat ve formě mediální hodnoty jednotlivých článků až desetinásobný.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…