CzechTourism podpořil vydání 3 000 zážitkových karet Toulavka

24.01.2015 19:52

Agentura CzechTourism v loňském roce podpořila výrobu 3 000 zážitkových karet Toulavka, které vznikly s cílem oživit cestovní ruch v turistické oblasti Toulava. Téměř tisícovka karet již zná své majitele, kteří mohou aktivně využívat více než 50 bonusů a slev.

CzechTourism podpořil vydání 3 000 zážitkových karet Toulavka
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

S Toulavkou prožijí návštěvníci regionu řadu nezapomenutelných chvil, ochutnají lákavá menu v restauracích, objeví tajemství památek, navštíví muzejní expozice a galerie, ale třeba i filmovou zbrojnici, muzeum čokolády a marcipánu, tradiční pivovar, skanzen nebo letní kino. Zejména rodinám s dětmi a mladým lidem karta nabízí pohyb a povyražení. K návštěvě ekofarmy se zvířaty, velbloudí farmy, zážitkového parku, pohledům z rozhleden, adrenalinovým sportům, adventure i klasickému golfu či odpočinku ve wellness přidali provozovatelé restaurací gastronomické bonusy. Slevy a zajímavé doplňkové aktivity poskytují držitelům Toulavky také ubytovatelé.

Karta má neomezenou platnost, je přenosná a slouží zároveň jako e-skipas do lyžařského areálu Monínec.

Toulavku lze získat po složení zálohy 100 Kč na distribučních místech po celé Toulavě, na většině z nich ji lze i oproti vrácení zálohy odevzdat zpět. Seznam nabízených bonusů a slev i distribučních míst najdou zájemci v informační brožuře dostupné například v toulavských infocentrech a na www.toulava.cz/karta. Ti, kteří se rozhodnou kartu celoročně využívat, mají šanci získat zajímavé ceny v soutěži „Cesta za pokladem“. Stačí nasbírat 15 razítek z nabízených atraktivit ve stanovené kombinaci a můžete vyhrát spoustu lákavých cen.

Zájemci o zapojení do projektu z řad podnikatelů, provozovatelů památek, muzeí a dalších turistických atraktivit se mohou nyní i během roku informovat na e-mailové adrese: info@toulava.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…