CzechTourism spustil nový web na propagaci Česka

10.08.2020 21:20

Téměř dvacet tisíc článků v deseti jazykových mutacích, modernější vzhled a technologické řešení odpovídající současným potřebám uživatelů i nástrojům marketingových kampaní.

CzechTourism spustil nový web na propagaci Česka
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

To jsou hlavní přednosti internetových stránek ZDE, které nově prezentují Českou republiku zahraničním turistům.

Základem platformy, která přibližuje krásy České republiky zahraničním turistům, je nový redakční materiál a upravené aktualizované texty z původních internetových stránek www.czechtourism.com.

Tým pracující na projektu vedla konzultantka a bývalá ředitelka divize ČT Nová média Pavlína Kvapilová. Zároveň vznikla stálá redakce, kterou má na starosti Petr Pravda (dříve zástupce šéfredaktora idnes.cz). Ta bude do budoucna akcentovat unikátní obsah reflektující aktuální dění, tak aby byly internetové stránky co nejužitečnějším nástrojem pro management cestovního ruchu v Česku. Na přípravě obsahu, překladech i korekturách cizojazyčných textů se velkou měrou podílela zahraniční zastoupení agentury CzechTourism a krajské destinační společnosti.

Dalším krokem bude propojení stránek na kampaně a doplňování nových funkcionalit. V provozu zatím zůstává i původní web www.czechtourism.com, jehož součástí je expertní sekce Travel Professionals, která bude během letošního roku také postupně modernizována.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…