Den otevřených dveří ve zlínském studiu Českého rozhlasu Brno

20.09.2013 18:35

Naše posluchače a příznivce naší stanice zveme na Den otevřených dveří ve zlínském studiu Českého rozhlasu Brno. Zájemcům o prohlídku vysílacího studia, režie, exteriéru a interiéru krásné vily původního majitele J. A. Bati a setkání s redaktory se budova Českého rozhlasu Brno ve Zlíně otevře v sobotu 21. září od 9 do 14 hodin.

Den otevřených dveří ve zlínském studiu Českého rozhlasu Brno
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

 Zlínské studio Českého rozhlasu Brno sídlí ve funkcionalistické vile Jana Antonína Bati a návštěvníci Dne otevřených dveří tak mohou vidět kromě rozhlasového studia i rekonstruované prostory vily spjaté s historií Zlína. Průvodcovské profese se tentokrát ujme redaktorka a moderátorka kontaktních pořadů Apetýt a Rendez-vous Blanka Kovandová.

Od 9 hodin mohou být návštěvníci přítomni živému vysílání Písniček pro duši s Věrou Hotařovou a Pavlem Nášelem. Poté Věra Hotařová provede posluchače a návštěvníky dalšími dvěma hodinami pravidelného sobotního Apetýtu. „O hudbě a písničkách bude i  další hodina. Budu si povídat s Antonínem Gajdošem, vedoucím Domova pro seniory v Buchlovicích a s vrchní sestrou tohoto zařízení Ludmilou Hájkovou. Nechají nás nahlédnout do tvůrčí dílny jejich věhlasného rokového sboru seniorů BUDU, který vystoupí i v doprovodném programu Dne otevřených dveří,“ doplňuje autorka a moderátorka Apetýtu Věra Hotařová. V další hodině zaměří oblíbené Kukátko, tentokrát nikoliv do kuchyní přes telefonická spojení, ale na posluchače a hosty přímo ve studiu. 

V pravé poledne po zprávách bude následovat oblíbené Blahopřání s písničkou s Karlem Hegnerem, také  živě vysílané ze zlínského studia.
 Doprovodný program u vily zajistí rokový pěvecký sbor BUDU z Domova pro seniory v Buchlovicích a folk-rocková kapela Dareband ze Vsetína.  
 Zlínské studio Českého rozhlasu Brno, sídlící ve vile J. A. Bati, najdete ve Zlíně na ulici Osvoboditelů 167 (za kolektivním domem).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …