Dny NATO v Ostravě: Atos představí Portál proti nelegálnímu obchodu v oblasti tabákových výrobků

15.09.2016 16:15

Atos v rámci expozice Celní Správy České republiky představí Portál proti nelegálnímu obchodu v oblasti tabákových výrobků. Jde o řešení pro ověření autenticity balení tabákových výrobků, kdy je po naskenování, nebo opisu jednoznačného kódu z balení zobrazená informace o jeho pravosti, výrobě a prodeji.

Dny NATO v Ostravě: Atos představí Portál proti nelegálnímu obchodu v oblasti tabákových výrobků
Foto: ATOS
Popisek: ATOS, logo.

V České republice je nyní portál v pilotním provozu výhradně určeném pro omezenou skupinu uživatelů z institucí státní správy. V rámci Dnů Nato bude možné si vyzkoušet řešení i veřejnost. 

Atos SE (Societas Europaea) je lídrem v digitálních službách, který dosáhl za rok 2015 ročního výnosu ve výši 12 miliard EUR a který zaměstnává 100 tisíc pracovníků v 72 zemích.

Akvizicí spolecˇnosti Siemens IT Solutions and Services v říjnu 2010 zacˇal Atos působit v České republice pod jménem Atos IT Solutions and Services, s.r.o. Atos v České republice dosáhl v roce 2015 cˇistého obratu firmy 39 697,- tis. EUR a zaměstnává 300 zaměstnanců v Praze, Brně, Ostravě a Vysokém Mýtě

Atos přináší poradenství a systémovou integraci, řízené služby a outsourcing business procesů, cloudové operace, Big Data a řešení pro kybernetickou bezpečnost, stejně tak jako i transakční služby prostřednictvím společnosti Worldline, evropského lídra v oblasti platebních a transakčních služeb.

Díky vysoké technologické odbornosti a znalostem průmyslových odvětví společnost Atos pracuje s klienty z různých obchodních sektorů jako jsou: finanční služby, zdravotnictví, výrobní průmysl, média, telekomunikace, energetika, veřejný sektor, doprava, obrana a retailové podniky.

Atos se zaměřuje na technologie, které přinášejí pokrok a pomáhají organizacím vytvářet firmu budoucnosti.

Společnost Atos je celosvětovým technologickým partnerem Olympijských a Paralympijských her a je kotovaná na pařížské burze NYSE Euronext Paris. Spolecˇnost Atos působí pod znacˇkami Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy, Unify a Worldline.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…