Dokud nám dáno, dík za každé ráno… Humor Haliny Pawlowské nově ve vysílání Českého rozhlasu Dvojka

11.01.2016 19:46

Od úterý 12. ledna se mohou posluchači Českého rozhlasu Dvojka těšit na veselé, ale i lehce vážné postřehy oblíbené spisovatelky a scenáristky Haliny Pawlowské. V premiéře zazní každé úterý, čtvrtek a sobotu v pořadu Dobré ráno s Dvojkou v 7:20, v repríze pak v odpoledním vysílání.

Dokud nám dáno, dík za každé ráno… Humor Haliny Pawlowské nově ve vysílání Českého rozhlasu Dvojka
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

V pořadu, který je součástí ranních glos, zpříjemní oblíbená spisovatelka, scenáristka, publicistka a moderátorka Halina Pawlowská ráno posluchačů svým nezaměnitelným humorem a sebeironií.

Těšit se tak mohou na řadu veselých, ale i lehce vážných příběhů o rodině, lásce a hlavně o ženách, které umí žít navzdory všemu nepříjemnému, co je potká. Zkrátka
a dobře na milou, vtipnou, úsměv i životní moudro rozdávající Halinu Pawlowskou, tak jak ji znají nejen díky knižním bestsellerům, ale i zábavným pořadům, včetně těch rozhlasových.

„Práce pro rozhlas mě vždy těšila a pro Dvojku mám zvláštní slabost,“ říká Halina Pawlowská a zároveň doplňuje: „Nestresujte se a pamatujte si, že jestli se máte dobře, může být hůř. A jestli se máte špatně, tak může být ještě hůř. Dokud dýcháte, vnímáte, máte chuť k jídlu a někoho rádi, tak nezbývá, než si blahopřát. Vaše Halina.“

„Domnívám se, že Halina Pawlovská patří na Dvojku neodmyslitelně. Tedy jsem rád, že pro naše vysílání zase začala psát. A že svými texty oslovuje jenom ženy? To vůbec není pravda. I muži mají své dny a v takovém případě se optimizmus Haliny Pawlovské může hodit!“ doplňuje šéfredaktor Českého rozhlasu Dvojka Miroslav Dittrich.

S osobitým humorem Haliny Pawlowské se v minulosti už ale posluchači Dvojky setkali. Například v pořadech Kdo židli má, bydlí, Nostalgické muzeum Ondřeje Suchého nebo Sklípek. 

Seriál glos vysílá Český rozhlas Dvojka každé úterý, čtvrtek a sobotu od 7:20 hodin v pořadu Dobré ráno s Dvojkou, reprízy pak ve stejné dny odpoledne. Více informací o programu a pořadech na webu www.dvojka.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…