FN Plzeň: Kvalitní a bezpečná nemocnice 2018

11.10.2018 8:49

V pátek 21. září v rámci 10. ročníku celostátní konference KVALITA ZDRAVOTNÍ PÉČE A AKREDITACE převzal ředitel FN Plzeň MUDr. Václav Šimánek, Ph.D. společně s náměstkyní pro ošetřovatelskou péči Ing. Bc. Andreou Mašínovou, MBA, LL.M. ocenění absolutního vítěze projektu a certifikát KVALITNÍ A BEZPEČNÁ NEMOCNICE 2018, k němuž náležel také voucher v hodnotě 15 tisíc korun na služby software společnosti STAPRO.

FN Plzeň: Kvalitní a bezpečná nemocnice 2018
Foto: pixabay.com
Popisek: Zdravotnictví, ilustrační foto.

Na programu konference byla aktuální témata z oblasti poskytování zdravotní péče, novinky v řízení kvality a bezpečí poskytovaných zdravotních služeb, dopad GDPR na oblast poskytování zdravotní péče, legislativní změny týkající se vedení zdravotnické dokumentace a oblast řízení lidských zdrojů.  Česká společnost pro akreditaci ve zdravotnictví konstatovala, že Fakultní nemocnice Plzeň dlouhodobě poskytuje svým pacientům špičkovou, nadstandardní, bezpečnou a kvalitní péči.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…