FORPSI patří k elitním českým značkám, získala prestižní ocenění

25.01.2017 10:45

Značka FORPSI vstoupila do nového roku s oceněním Business Superbrands 2017

FORPSI patří k elitním českým značkám, získala prestižní ocenění
Foto: Forpsi
Popisek: V datacentru Forpsi.

Společnost INTERNET CZ, která na českém trhu působí pod značkou FORPSI a patří k největším tuzemským poskytovatelům internetových služeb, získala prestižní ocenění Business Superbrands 2017.

Obchodní značka FORPSI se stala jednou z nemnoha značek na českém trhu, které letos toto významné ocenění na základě přísných kritérií získaly. O udělení prestižního titulu rozhodla v rámci vícekolového výběrového řízení odborná komise Business Brand Council. Komise složená z expertů z oblasti obchodu, marketingu, médií a marketingového výzkumu vycházela z nominace podložené obchodními výsledky. Hlavními kritérii pro úspěšné hodnocení jsou také známost značky, budování brandu, inovace a prestiž.

Ocenění Business Superbrands je určeno pro značky B2B, které jsou důležitými hráči ve specializovaných odvětvích průmyslu, zemědělství a obchodu, zatímco veřejně známým značkám B2C působícím v maloobchodním sektoru jsou udělována ocenění Superbrands.

Pozvání do elitního klubu Superbrands je oceněním naší dlouholeté práce v oblasti poskytování internetových služeb. Získání titulu Business Superbrands si velice vážíme,“ uvedl ředitel společnosti INTERNET CZ Erich Syrovátka. „Značku FORPSI budujeme od roku 2004 s cílem, aby se stala synonymem pro kvalitní a stabilní služby v oblasti poskytování hostingu a registrace doménových jmen s vysokou přidanou hodnotou a odpovědností vůči zákazníkům.

Tento úspěch, výjimečný i díky nezávislému a odbornému hodnocení, je pro nás potvrzením dlouhodobého úsilí vstoupit do povědomí zákazníků jako značka spojená s odpovědností k tradici i s ochotou inovovat, stejně jako s kvalitou a profesionalitou služeb.“

Ocenění uděluje nezávislá globální autorita Superbrands, která je všeobecně uznávaná v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek. Tato mezinárodní organizace vznikla v roce 1994 ve Velké Británii. Projekt oceňování nejlepších značek se postupně rozšířil do více než 90 států na všech kontinentech. V České republice byl projekt realizován na počátku tisíciletí a obnoven v roce 2013. Na základě jednotných kritérií a metod hodnocení identifikuje Superbrands každoročně nejlepší z nejlepších značek v rámci lokálních trhů. Ocenění získávají značky s vynikající pověstí – zákazníci si s nimi spojují významné hodnoty a mají k nim osobní vztah.

O společnosti INTERNET CZ

INTERNET CZ, a. s., působí na trhu pod značkou FORPSI a patří k největším poskytovatelům internetových služeb na českém trhu. Jediným akcionářem společnosti INTERNET CZ, a. s., je italská společnost ARUBA S.p.A., která poskytuje služby datových center, webhosting, běžné i certifikované e-mailové služby (PEC) a registraci domén. Spravuje přes 2 miliony domén, více než 7 milionů e-mailových účtů, více než 4 miliony PEC účtů, přes 31 000 serverů a má celkem 4,7 milionu zákazníků v mnoha zemích celé Evropy.

Další informace o INTERNET CZ, a. s., a nabídce internetových služeb naleznete na adrese http://www.forpsi.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…