Fakulta stavební ČVUT otevírá dveře zájemcům o studium

21.01.2016 17:12 | Zprávy

Fakulta stavební Českého vysokého učení technického v Praze pořádá v pátek 22. ledna Den otevřených dveří. Návštěvníci se seznámí se studijními obory, prohlédnou si studentské práce a navštíví prostory určené pro studium a výzkum. Den otevřených dveří se koná v dejvickém kampusu (Thákurova 7, Praha 6) od 9.30 do 15.00 hodin.

Fakulta stavební ČVUT otevírá dveře zájemcům o studium
Foto: ČVUT
Popisek: ČVUT

Program Dne otevřených dveří nabídne informace o přijímacím řízení, formě a možnostech studia. Návštěvníci se setkají s pedagogy a studenty fakulty, kteří osobně představí jednotlivé obory.

„Fakulta má špičkové vybavení, nabízí studentům kvalitní a příjemné zázemí.  Naše studenty vyučují akademičtí pracovníci, kteří jsou experty ve svém oboru a jsou mezinárodně uznávanými odborníky. V rámci Dne návštěvníkům zpřístupníme laboratoře, aby se každý mohl přesvědčit o kvalitě zázemí pro studium. Věříme, že čas investovaný do návštěvy fakulty bude pro každého cenným zdrojem informací pro klíčové rozhodování o profesní budoucnosti,“ uvádí děkanka fakulty profesorka Alena Kohoutková.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Hezky napsané

Celý váš komentář ke státnímu svátku se mi líbil. Na konci píšete, že 28. říjen není jen datum. Je to připomínka, že když táhneme za jeden provaz, dokážeme všechno. Nemyslíte, že to je ale něco, co vy politici vůbec neděláte? Že se nejste schopni ani v dost zásadních věcech oprostit od vaší stranick...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.