GTS kompletně vybuduje přenosovou síť pro polskou Leteckou záchrannou službu

02.09.2012 20:02

Společnost GTS Poland, která je součástí skupiny GTS Central Europe (GTS), předního telekomunikačního operátora s vlastní sítí ve střední a východní Evropě, podepsala smlouvu s polskou Leteckou záchrannou službou na vybudování sítě a poskytování IP VPN služeb a internetového připojení.

GTS kompletně vybuduje přenosovou síť pro polskou Leteckou záchrannou službu
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Smlouva na téměř 480 tisíc EUR je výsledkem výběrového řízení, které připravila a zrealizovala organizace poskytující rychlou lékařskou pomoc a letecké transporty pacientů na celostátní úrovni.

GTS vybuduje kompletní IP VPN systém. Tento komplexní projekt je zajímavý především atypickým rozmístěním základen polské Letecké záchranné služby. Ty jsou umístěny mimo města v místech s velmi nízkou dostupností telekomunikační infrastruktury. Díky tomu bude mít GTS příležitost využít při plnění této smlouvy své zkušenosti s výstavbou rozsáhlých a rozvinutých sítí určených k přenosu dat, které získala nejen v Polsku, ale v celé střední a východní Evropě.

Síť vybudovaná společností GTS propojí všech 19 lokalit polské Letecké záchranné služby na celostátní úrovni. Síť bude využívána více než 530 zaměstnanci a poběží na ní IT systém této organizace. GTS navíc také zajistí internetové připojení jedné z lokalit polské Letecké záchranné služby. Celá síť bude integrována a zajištěna proti vnějšímu přístupu.

„Velice nás těší, že jsme získali smlouvu, jako je tato, a naše technologické řešení se tak bude moci podílet na každodenních operacích organizace, která pomáhá pacientům v celém Polsku,“ říká Piotr Sieluk, generální ředitel GTS Poland.

O polské Letecké záchranné službě

Polská Letecká záchranná služba má 17 základen vybavených helikoptérou, jednu základnu sezónní a jednu základnu s letounem. Základny vybavené helikoptérou slouží každý den a jejich posádku tvoří pilot, zdravotník a lékař. Polská Letecká záchranná služba asistuje při nehodách, náhlých kolapsech a převáží pacienty mezi nemocnicemi. V minulém roce uskutečnila celkem 9 tisíc letů.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS) je přední poskytovatel telekomunikačních řešení s vlastní sítí v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou bohatou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 40 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…