Helena Vondráčková se vrátila na scénu za bouřlivých ovací karlínského divadla

15.06.2021 15:44

Na koncert dorazila i ministryně financí Alena Schillerová.

Helena Vondráčková se vrátila na scénu za bouřlivých ovací karlínského divadla
Foto: František Jirásek
Popisek: Helena Vondráčková se vrací na hudební scénu

Po dlouhé koronavirové pauze se vrátila na scénu legenda česko- slovenské pop music Helena Vondráčková. A to za bouřlivých ovací karlínského divadla v Praze.

Anketa

Je korektní, jak Andrej Babiš nadává Pirátům kvůli migraci?

97%
2%
hlasovalo: 25395 lidí

Pořadatelé naplnili divadlo do posledního povoleného místa v rámci vládních opatření. Na 500 diváků nadšené aplaudovalo slavným hitům Heleny Vondráčkové i novým písním z jejího prozatím posledního alba Tvrdohlavá, které představila nejen za doprovodu své kapela Charlie Band, ale i samotného producenta desky - muzikanta Káji Maříka.

Z CD Tvrdohlavá zazněl v karlínském divadle mimo jiné i duet Navěky spálils mou tvář s Olgou Lounovou, která byla prvním hostem večera. Kolegyně Heleny Vondráčkové na scénu doslova přiletěla na speciální houpačce. Druhým hostem hudební události se stal mistr světa ve stepu Tomáš Slavíček, který s Helenou Vondráčkovou spolupracuje už mnoho let a tak si na scéně opět mohli zastepovat.

"Byla jsem dojatá, když jsem vstoupila na jeviště a viděla plné hlediště pod sebou. Dojalo mne také, že lidé i přes přísná hygienická opatření dorazili a vydrželi mít roušky či respirátory," řekla po koncertu Helena Vondráčková. "Jsem moc ráda, že opět můžeme svobodně pracovat, že můžeme dělat lidem radost. Dnes večer jsem alespoň v očích mých příznivců viděla nadšení a naději v lepší zítřky, když konečně mohli přijít za kulturou. Věřím, že tentokrát to vše už vydrží," dodala.

Zpěvačce aplaudovala a následně pogratulovala k vynikajícímu koncertu také její velká fanynka, vicepremiérka vlády ČR a také ministryně financí Alena Schillerová.

Helena Vondráčková se vrátí na jeviště 2. července v rámci letního koncertu na hradě Křivoklátě. Na konci léta pak naplno zahájí odložené turné Vzhůru k výškám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…