Hlasování v soutěži o NEJ projekt ROP Střední Morava je v plném proudu

05.08.2015 16:54

Letní soutěž, na jejímž konci budou známy NEJ projekty spolufinancované z ROP Střední Morava, je ve své polovině. O vítězích rozhodne veřejnost prostřednictvím internetového hlasování na stránkách www.mujprojekt.eu.

Hlasování v soutěži o NEJ projekt ROP Střední Morava je v plném proudu
Foto: topgrant.cz
Popisek: Ilustrační mapa regionálních operačních programů

Ještě do konce září je možné dát svůj hlas 3 libovolným projektům, které jsou pro hlasující ty nejzajímavější, nejprospěšnější nebo třeba nejhezčí. Zapojit se může každý a za svoje hlasy může získat i některou z pěkných cen.

Projekty, ze kterých lze vybírat, jsou zveřejněny na stránkách www.mujprojekt.eu. Přehledná databáze členěná podle témat obsahuje více než 700 projektů, které byly spolufinancovány z ROP Střední Morava v programovém období 2007-2013. Hlasující může podpořit projekt, který zná, navštěvuje jej a využívá, nebo který se nachází v jeho okolí a líbí se mu. Vyhodnocení hlasování proběhne v říjnu, poté budou na základě počtu získaných hlasů vyhlášeny za každý kraj 3 nejlepší projekty v oblasti dopravy, rozvoje obcí a měst a cestovního ruchu. Zároveň bude za každý kraj vybrán jeden absolutní vítěz, tedy projekt, který získá nejvíce hlasů. Na začátku října bude také ze všech platně registrovaných hlasujících vylosováno 33, kteří se mohou těšit na pěkné ceny. První 3 vylosovaní hlasující získají dárkové poukazy do hotelu Alexandria v Luhačovicích, do Relax centra Kolštejn v Branné a do lázní v Ostrožské Nové Vsi. Na dalších 30 hlasujících čekají balíčky s turistickými průvodci a propagačními předměty od Centrály cestovního ruchu Východní Morava, Střední Morava – Sdružení cestovního ruchu a ROP Střední Morava.

Hlasování na stránkách www.mujprojekt.eu je velmi jednoduché. Stačí se zaregistrovat a pak jen rozdělit 1-3 hlasy mezi jednotlivé vybrané projekty. Hlasování je umožněno prostřednictvím tlačítka „hlasovat“ umístěného v pravém horním rohu stránek, nebo prostřednictvím zeleného tlačítka, které je umístěno u jednotlivých projektů. Více informací o soutěži je zveřejněno na www.mujprojekt.eu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…