Zaměstnanci HSHMP provedli státní zdravotní dozor celkem 24 stánků s občerstvením, jejichž obsluha nabízela široký sortiment teplých pokrmů jako např. pečené kachny s knedlíkem a zelím, bramboráky, domácí hranolky, grilované klobásy, burgery, langoše, gyros, a mnoho dalších chuťovek a specialit. Nechyběly ani stánky s pivem, medovinou, se sudovým vínem a burčákem. Břevnovský pivovar předváděl středověké vaření piva.
Pražští hygienici na místě kontrolovali vybavení stánků - zajištění pitné vody, přenosná zařízení na mytí rukou a na hygienické osušení, osobní hygiena obsluhy, zajištění ochrany pokrmů a potravin před kontaminací, značení alergenů u nabízených pokrmů.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva