Jan Rafaj zvolen prvním viceprezidentem SP ČR

02.11.2016 7:33

Představenstvo na úterním jednání zvolilo Jana Rafaje (39) prvním viceprezidentem Svazu průmyslu a dopravy ČR (SP ČR). Ten bude jako 1. viceprezident zastupovat prezidenta SP ČR Jaroslava Hanáka při klíčových jednáních.

Jan Rafaj zvolen prvním viceprezidentem SP ČR
Foto: Svaz průmyslu a dopravy ČR
Popisek: Svaz průmyslu a dopravy ČR (SP ČR)

"Vážím si zvolení do pozice prvního viceprezidenta. Je to pro mě povzbuzení a potvrzení mé dosavadní práce ve Svazu při prosazování změn v zaměstnavatelských vztazích a na trhu práce," uvedl ke svému zvolení 1. viceprezident SP ČR Jan Rafaj.

Jan Rafaj byl viceprezidentem SP ČR od roku 2011 a věnuje se oblasti trhu práce a sociálnímu dialogu. Je důležitým členem delegace zaměstnavatelů na jednáních Rady hospodářské a sociální dohody (tripartity).

Od roku 2016 je rovněž místopředsedou představenstva ArcelorMittal Ostrava, kde působí ve funkci ředitele pro personalistiku a vnější vztahy. Je absolventem právnické fakulty Masarykovy univerzitě v Brně, později získal titul MBA. Obdržel ocenění Mladý manažerský talent 2011 a Manažer roku 2011 v odvětví výroba kovů a slitin. Je ženatý, má syna Jana. Mezi jeho koníčky patří hra na elektrickou kytaru v pop-funkové kapele EzyWay a je uměleckým vedoucím sboru ArcelorMittal Gospel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…