Jaromír Soukup si v Kauzách posvítí na Pražský dopravní podnik i Metrostav

13.06.2018 13:02

O čem budou dnešní Kauzy? Minule podal generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup hned po natáčení trestní oznámení na Zdeňka Bakalu, který ho rozčílil v kauze ukradených bytů OKD. A tentokrát si moderátor posvítí na Metrostav a především na Pražský dopravní podnik, který chystá lumpárnu takových rozměrů, kterou si zde snad zatím nikdo nedovolil. Ve hře jsou desítky miliard korun a spousta pozemků v Praze. Dívejte se už dnes ve 21:25 na premiéru pořadu v TV Barrandov!

Jaromír Soukup si v Kauzách posvítí na Pražský dopravní podnik i Metrostav
Foto: TV Barrandov
Popisek: Kauzy Jaromíra Soukupa

Ve středu 13. června odvysílá televize Barrandov další díl publicistického pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa. V něm se generální ředitel TV Barrandov a moderátor pořadu bude věnovat tématu, které je velmi názorným důkazem toho, na co upozorňujeme už několik posledních měsíců všechny politiky. Totiž na fakt, že obyčejnou korupci nahrazuje něco jako gigakorupce, kdy řada miliardářů bohatne na tom, že si umí správně nastavit obchodní podmínky se státem nebo s městem.

Otevřeme kauzy Pražského dopravního podniku, které tuto instituci provázejí, včetně nejaktuálnějšího megatunelu, který vymysleli společnou rukou současný ředitel dopravního podniku Martin Gillar se svým ekonomickým ředitelem Peterem Hlaváčem.

V dnešním díle názorně uvidíte, jak svérázně s veřejným majetkem nakládá hlavní město Praha. Jak svérázně se tam různí gauneři dokáží přisát k penězovodům a kolik dokáží odsát peněz. A vězte, že se opět nebudeme pohybovat v malých číslech a jménech. Objeví se nám tu staří dobří miliardáři, kteří dokáží z veřejných prostředků vytahat někdy až dokonce stovky milionů korun.

Sledujte Kauzy Jaromíra Soukupa již dnes ve 21.25 na TV Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

22:03 České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

V sobotu a neděli 11. a 12. května se mohou fanoušci železniční historie vypravit do železničního mu…