Již příští týden v pondělí startuje 23. Zlatá pecka, soutěž kreativity v reklamě

27.09.2017 21:19

Zlatá pecka bude hledat již po třiadvacáté to nejlepší, co v české a slovenské reklamě za uplynulý rok vzniklo. Vše bude v rukách ctihodných jedenadvaceti porotců v čele s jejím šéfem, čestným předsedou Martinem Štěpánkem.

Již příští týden v pondělí startuje 23. Zlatá pecka, soutěž kreativity v reklamě
Foto: Banner
Popisek: Martin Štěpánek

V pondělí 20. listopadu porotci Rudolf Biermann, F. A. Brabec, Milan Býček, Tomáš Jindříšek, Hana Halvorsen Banks, Štěpán Wolde, Jan Mattlach a řada dalších špičkových profíků jednotlivých profesí budou hodnotit nejlepší kreativní práce v reklamě za uplynulý rok. Na výherce čeká opět dvacítka hlavních cen – Zlatých pecek, cena MMS – šek na mediální vysílání v hodnotě Kč 250.000 a zvláštní cenu Internetové a multimediální poroty a cenu Product Placement Award. Zajímavou sondou do estetiky reklamní tvorby bude letos poprvé cena „Akademické poroty“, která je složená ze zástupců Vysoké školy kreativní komunikace.

A protože reklama bez skvělých herců by nemohla existovat, je opět na vás všech, kdo získá cenu v již 4. ročníku veřejné hlasovací soutěže Nejlepší herce v reklamě, pro kterého vloni hlasovalo více než 11.000 respondentů. O hodnotné ceny od partnerů soutěže se může do 31.01.2018 (kdy je uzávěrka), zapojit každý vyplněním krátkého dotazníku na www.hercivreklame.narodnipanel.cz.

Tak nezapomeňte na www.zlatapecka.cz přihlásit do soutěže Zlatá pecka 2017 to nejlepší, co máte. Uzávěrka soutěže je 31. října.

Více na: www.acra-mk.cz  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…