Karlovarský kraj: Nenechte si ujít Bavorsko-českou burzu firem

06.10.2018 17:35

?Kulturní dům Družba v Klatovech bude 25. října hostit v pořadí již druhou Bavorsko-českou burzu firem. Vstup na veletrh, během kterého můžete navázat potřebné kontakty se zaměstnavateli v oblasti strojírenství, elektrotechniky, IT a automotive, je zdarma. Akce se koná pod záštitou hejtmanky Karlovarského kraje Jany Mračkové Vildumetzové.

Karlovarský kraj: Nenechte si ujít Bavorsko-českou burzu firem
Foto: kr-karlovarsky.cz
Popisek: Karlovarský kraj - logo

Aktivní přeshraniční dialog prohlubuje spolupráci firem a podporuje součinnost podniků s vysokými školami, výzkumnými instituty a klastry. Osobní kontakt pak zajišťuje v digitální době základ pro spolupráci založenou na důvěře a umožňuje vznik nových obchodních vztahů. Využijte jedinečné příležitosti potkat se se zaměstnavateli v oblasti strojírenství, elektrotechniky, IT a automotive na jednom místě.

Akce začíná v 15 hodin odpoledne. Kromě prezentace bavorských a českých firem se návštěvníci mohou těšit i na zajímavé přednášky, které budou simultánně překládány. V rámci zajištění přeshraničního networkingu budou tlumočníci k dispozici zdarma během celého veletrhu i po skončení přednášek. Registrace hostů probíhá do 17. října na e-mailové adrese j.pongratz@euregio-bayern.de. Pro více informací volejte na telefonní číslo 0049 170 8118194.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…