Karlovarský kraj se úspěšně prezentoval na cyklistickém veletrhu

15.04.2018 21:14

V pražských Letňanech se uskutečnil v pořadí již devátý ročník cyklistického veletrhu FOR BIKES. Mezi vystavovateli samozřejmě nechyběl ani Karlovarský kraj.

Karlovarský kraj se úspěšně prezentoval na cyklistickém veletrhu
Foto: Karlovarský kraj
Popisek: Karlovarský kraj, logo.

S více než třiceti tisíci návštěvníky se veletrh řadí mezi největší cyklistické akce svého druhu ve střední Evropě. Mezi vystavovateli samozřejmě nechyběl ani Karlovarský kraj. Široká a ucelená nabídka produktů a služeb v oblasti cykloturistiky je důvodem, proč se návštěvníci z celé České republiky rádi vrací do našeho regionu.

Ačkoliv patří náš region mezi nejmenší české kraje, co do počtu kulturních a přírodních krás se naopak řadí k těm nejbohatším. Za jeho krásami se lidé často vydávají i na kole, vyznavačům cykloturistiky nabízí téměř dva tisíce kilometrů cyklistických tras. Na stánku Karlovarského kraje byl již tradičně značný zájem o cyklomapy, tipy na výlety a doporučení k návštěvám turistických cílů.

Nabídka byla opravdu pestrá a rozhodně bylo z čeho vybírat. Návštěvníci se navíc mohli dozvědět užitečné informace o certifikovaných zařízeních Cyklisté vítáni, o půjčovnách kol Českých drah či o možnostech přepravy cyklistů v kraji prostřednictvím cyklobusů a vlaků. V neposlední řadě jim byl představen i oblíbený Trail park Klínovec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…